Hammerhead kerékpáros navigáció Hír

Hammerhead kerékpáros navigáció Hír

Kakuk András
Kakuk András
2013/10/21
Letisztult Star Trek dizájn és még a veszélyt is mutatja
Hirdetés

Annyi app elérhető már, hogy lassan ahhoz is app kell, melyik app használható és melyik nem. A GPS navigációról is elmondható ugyanez.

Mégis mitől nagyszerű a Dragon innovation Hammerhead nevű cucca?

Egyszerű, sallangmentes, letisztult. Az új kerékpár navigációs eszköz szöveges, grafikus elemek nélkül fényjelekkel navigál, még fülhallgató sem kell. Nem szövegel, nem kell apró pontokat követned egy kijelzőn mégis működik.

Mit mutat? Kanyarokat, távolságot a fordulóig és a célig, távolságot a az emelkedő tetejéig, veszélyt. Állj, mit? Igen még azt is mutatja, ha egy fa fekszik keresztbe az úton. Hmmm... És még? Figyelmeztetés, U kanyar, szegmens rajt és cél még Red Dot iránytű is van rajta aminek segítségével terepen is elnavigál. A dizájn akár a NASA műve is lehetne. Montizáshoz kicsit túlságosan is Star Trek. Kíváncsiak lennénk, mennyire szuperál a hosszú tárgy a felfogatással együtt egy rázós terepen?

 

Vigyázz fa!
Vigyázz fa!
Kép forrása: www.facebook.com/HammerheadNavigation

Kép forrás: www.facebook.com/HammerheadNavigation

Strava, MapmyRide- élőben. Az eszköz élőben jelzi a Strava szakaszokat, melyeket meg akarsz hajtani. A Hammerheadbe még egy első lámpát is applikáltak. Az eszköz nem tartalmaz GPS-t, az app-on keresztül az okostelkó GPS-t használja. 

A tervezők mantrája: minden ami fontos, semmi ami nem. Na ezt szeretjük hallani.

Elsőre nekünk nagyon bejön. Letesztelnénk:)

Várható fogyasztó ára 110 USD felett.

 

 

Hirdetés