Focus kerékpárok 2015 Hír

Focus kerékpárok 2015 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/03/18
A Focus márka 2015-ös palettájának gyöngyszemei

Focus SAM 1.0 Trail Team kerékpár
27"-os, fully kerékpár 2015

focus-sam.jpg
focus-sam.jpg

Nagyon komoly enduro kerékpár. Csúcsfelszereltséggel. A SAM 1.0 Trail Team kerékpár aluvázzal készül, RS Pike RC Solo Air villát kapott és teljes 11 sebességes SRAM XX1 szettel szerelik. Fékrendszere az új SRAM Guide RSC, és nem hiányozhat a dropper post nyeregcső sem, hiszen enduróban fölfelé is tekerni kell, de lefelé nem árt ha 1mp alatt le tudod engedni a nyerget.
Tovább...

 

Focus Donna
Női mountinbike kerékpárok 2015

focus-donna-mtb.jpg
focus-donna-mtb.jpg

Focus női kerékpárok: Illik kesztyűt húzni. A Donna kerékpárok az összes női csúcshódítók számára készült. Agilis kezelés és elegendő rugózás. Sportos és ergonomikus köszönhetően a geometriának, amely már kifejezetten hölgyekre lett tervezve.
Tovább...

 

Focus Cayo
Országúti Kerékpárok 2015

focus-cayo.jpg
focus-cayo.jpg

CARBON CLASSIC a tökéletes kerékpár azoknak, akik szeretnének úgy sportosan kerékpározni országúti gépükkel, miközben jól néznek ki, és pénzt takarítanak meg. Az EVO országúti kerékpárok elegáns vonalak, belső kábelvezetés és sportos design az ami ezt lehetővé teszi.
Tovább...

 

Focus Culebro SL
Országúti Kerékpárok 2015

focus-culebro-sl.jpg
focus-culebro-sl.jpg

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY kiváló áron. Kiváló minőség és az emberek se esnek kétségbe az ára láttán. A legjobb példa erre a FOCUS Culebro országúti kerékpárok. Hidroformált alumínium vázzal, ez a kerékpár a logikus választás mindenki számára, aki szeretne gyors és szórakoztató utazást, anélkül, hogy csupasz lenne a bankszámlájára.
Tovább...

 

Focus Izalco Donna
Női országúti kerékpárok 2015

focus-izalco-donna.jpg
focus-izalco-donna.jpg

Hölgyeim, indíthatjátok a motorokat. A IZALCO Donna országúti kerékpár egyenesen olyan nőknek lett tervezve, akik nem engednek a teljesítményből, de a kényelmet sem vetik meg. A Donna egy mérnöki keverék, a minőségi és ergonómikus ülés pozíciót tekintv,e amely jellemzi a FOCUSt. Női versenyzők tesztelték, hogy a Donna specifikusan nők részére van összeszerelve, érintve valamennyi fontos kulcs pontot, mint például nyereg, kormány, fékkarok és a hajtókar.
Tovább...

 

Focus Fitness kerékpárok 2015

focus-arriba.jpg
focus-arriba.jpg

Sportos kerékpározás laza testtartásban - ez az, amiről az Arriba szól! Ez a kerékpár örökölte a FOCUS országúti kerékpár génjeit, így rendelkezik a megfelelő hajtóművel. De az egyenes kormány és a geometria is közrejátszik, hogy sokkal kényelmesebb legyen, mint a verseny kerékpárosok testtartása a professzionális versenygépeken.
Tovább...

 

Focus Trekking/Túra kerékpárok 2015

focus-aventura.jpg
focus-aventura.jpg

Kevés olyan sokoldalú kerékpár létezik, mint a FOCUS trekking, túra kerékpárjai! Könnyen suhanhatsz az út mentén is, és elegendő ellenállást biztosít az erdei pályákon is! Üléspozíciója megengedi, hogy a hétvégi kiránduláson is élmény dús legyen, de a munkába sietéshez is segítségedre lesz! Ha hosszabb túrákhoz keresel megbízható társat, a FOCUS Trekkingjeit neked szereltük fel minden kihívásra! Precíz alkatrészek és a jellegzetes váz biztosítja a túrák hosszan tartó élményét!

 

Focus Urban
Városi kerékpárok 2015 - Planet

focus-planet.jpg
focus-planet.jpg

Focus Planet kerékpárok otthona a városi dzsungel. Ingázás stílusosan és biztonságban, a FOCUS Planettel. A Planet funkcionalitása a ingázás-specifikus geometria, amely biztosítja a tökéletes kiegyensúlyozott teljesítményt, a kényelemet és a terhelhetőség képességeit. Ajánlott carbonnal vagy hidroformált alumínium vázzal.
Tovább...