Fitness kerékpárok 2010 Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/03/31
A fitness és a kerékpár ötvözetéből alakultak ki a gyors és könnyű, lendületes gépek...
Hirdetés
80617-herculesjump.jpg
HERCULES JUMP Alu 6061 váz, RST Neon ML Alu 60mm Lockout, Alivio6Acera 24, stb. Férfi és női változatban

119 900 Ft

Még több Hercules Fitness kerékpár...

 


MERIDA SPEEDER T1 Szinte egy országúti kerékpár fürgeségével rendelkezik, miközben az egyenes kormány magasabb üléspozíciót és a forgalom jobb átláthatóságát teszi lehetővé. Háromtányéros és kompakt hajtóművet is kínálunk a Speederhez a széles áttételtartomány érdekében. A vékony, de az országútinál szélesebb gumik még mindig rendkívül alacsony gördülési ellenállásúak és rendkívül strapabírók. Speeder: edzés, túrázás, a lendület élvezete!
Még több Merida Fitness kerékpár...

 

BIANCHI CAMALEONTE 1 Váz: Cmaleonte SPORT ALU PG Villa: Bianchi FF BKC Alu Váltókar: Shimano ST-EF60 Hátsó váltó: Shimano ALIVIO 8s Első váltó: Shimano FD-M310 Hajtómű: Shimano FC-M151 Hátsó lánckerék: Shimano CS-HG30--8I Fék: MV-87 Mini V-Brake alloy

Még több Bianchi fitness kerékpár...

 
80617-herculesspyderstreet.jpg
HERCULES SPYDER STREET Alu 6061 váz, RST Neon ML Alu 60mm Lockout, Deore 27, városi felszereltség, stb. Férfi és női változatban.
179 000 Ft
Még több Hercules Fitness kerékpár...

 

MERIDA SPEEDER I8 Szinte egy országúti kerékpár fürgeségével rendelkezik, miközben az egyenes kormány magasabb üléspozíciót és a forgalom jobb átláthatóságát teszi lehetővé. Háromtányéros és kompakt hajtóművet is kínálunk a Speederhez a széles áttételtartomány érdekében. A vékony, de az országútinál szélesebb gumik még mindig rendkívül alacsony gördülési ellenállásúak és rendkívül strapabírók. Speeder: edzés, túrázás, a lendület élvezete!

Még több Merida Fitness kerékpár...

 
80617-herculesexellcross.jpg
HERCULES EXELL CROSS Alu 6061 váz, RST Neon VitaTNL Magn./ Alu 60mm Lockout, Deore XT 27, stb. Férfi és női változatban.
299 000 Ft
Még több Hercules Fitness kerékpár...

 

MERIDA SPEEDER T5 Szinte egy országúti kerékpár fürgeségével rendelkezik, miközben az egyenes kormány magasabb üléspozíciót és a forgalom jobb átláthatóságát teszi lehetővé. Háromtányéros és kompakt hajtóművet is kínálunk a Speederhez a széles áttételtartomány érdekében. A vékony, de az országútinál szélesebb gumik még mindig rendkívül alacsony gördülési ellenállásúak és rendkívül strapabírók. Speeder: edzés, túrázás, a lendület élvezete!



Még több Merida Fitness kerékpár...

 

BIANCHI CAMALEONTE 4 Váz: Camaleonte SPORT ALU/CARBON Gent. V-Fék Villa: Bianchi FC7 Carbon/alu V-Brake 1 1/8" Váltókar: Shimano Tiagra SL-R441-440 Hátsó váltó: Shimano Sora 9s Első váltó: Shimano FD-R443 Triple Hajtómű: Fsa Tempo Triple Triple 52/42/30t Hátsó lánckerék : Shimano Tiagra 12/25 Fék: MV-87 Mini V-Brake alloy, dual linear spring tension adjuster, colour black

Még több Bianchi fitness kerékpár...

 

BIANCHI CAMALEONTE 6 Váz: Camaleonte SPORT CARBON DISC Villa: Bianchi Carbon/alu Sport Disc Váltókar: Shimano LX Hátsó váltó: Shimano LX 9s Első váltó: Shimano LX Hajtómű: Shimano LX 48/36/26 Hátsó lánckerék: Shimano DEORE 11/32 Fék: Shimano Disc-Brake hydraulic BRM486 Fékkar: integrated Kerék: Shimano WH-T565 CL Disc



Még több Bianchi fitness kerékpár...

 
Nézd meg az összes kerékpárt a Mozgásvilág.hu Kerékpáros Katalógusában! NÉZD MEG ONLINE! KLIKK IDE! A PDF formátum letöltéséhez klikk ide!
Hirdetés