A KROSS 2017 évi kollekciója Hír

(x) - Támogatott tartalom
2016/09/07
A KROSS 2017-re tervezett minden mozzanatát továbbra is a szenvedély alakítja. 

A KROSS 2017-re tervezett minden mozzanatát továbbra is a szenvedély alakítja. A Lengyelországban piacvezető cég egyértelmű célja, hogy nemzetközi színtéren is a KROSS tovább növelje ismertségét, elismertségét.

A marketing részleg nagy hangsúlyt fektet a megfelelő nemzetközi megjelenésre, így már több, mint 10 éve profi kerékpárcsapatot tart fenn. A csapathoz 2015-ben csatlakozott Maja Wloszczoowska, aki a pekingi olimpián ezüstérmet szerzett. Az idei olimpián Rioban is meg tudta őrizni az előkelő második helyet, így már két olimpiai ezüstéremmel büszkélkedhet.

A KROSS a versenycsapaton kívül rengeteg nemzetközi kerékpáros eseményen van jelen támogatóként, ezek közül az idén nyári kiemelkedő rendezvény a Nove Mestoban megrendezett UCI MTB XC világbajnokság volt, ahol a KROSS, mint fő szponzor rengeteg médiamegjelenést kapott.

 

 

A kutatás-fejlesztésben versenyzőik tapasztalatait és igényeit felhasználva közösen alakítják és fejlesztik új kerékpárjaikat. A teljesen egyedi fejlesztésű vázak adják a KROSS kerékpárok biztos alapját. Egyedülálló módon a KROSS gyárnak helyben, saját laboratóriuma van, melyben azonnal tudják tesztelni a termékeket, hogy a legszigorúbb előírásoknak is megfeleljenek. A végső gyártás előtt a kerékpárokat természetesen terepen is tesztelik, hogy a legapróbb részletek tökéletes működéséről is meggyőződjenek.

 

Újdonságok, kiemelt termékek ismertetése

TRAIL

A Soil kollekció bővült egy 2.0 EX modellel. A kollekció többi tagjának a műszaki tartalma, fékek és a hajtáslánc is teljes egészében megújult, megváltozott.

A kollekció kiegészült a Pure Trail és Smooth Traillel, két retro jellegű keskeny csöves vázszerkezetű bringával. Az egyik extra széles, a másik széles gumival.

A Dust modellek megmaradtak, de a hajtáslánc, és a fék jelentős mértékben megváltozott, új alkotóelemek kerültek beépítésre.

A kollekció kibővült a Grist 1.0 és Grist 2.0 modellel, amely egy új jellegű vázkonstrukció, viszont extra széles és extra-extra széles gumival felszerelve.

 

MTB XC 29” LEVEL B

Újdonság a kollekcióban a B5-ös modell, mely 30 sebességes váltójával igazi kedvenc lehet.

 

MTB XC 27,5” LEVEL R

Újdonság az R5-ös modell Alu vázzal, elöl-hátul Shimano Deore váltóval, hidraulikus tárcsafékekkel, Kross racing felszereltséggel.

 

MTB 29” HEXAGON B

Talán az egyik legnépszerűbb újítást a Hexagon család hozta. Az eddig csak 27,5”-es modellek mellett 2017-től újdonság a HEXAGON család B3 és B5 modellje, melyek mindegyike 29”-os. A bringák alu vázzal, Shimano váltókkal vannak felszerelve. A B3-as modell KROSS V fékkel, a B5-ös Shimano tárcsafékkel ékeskedik.

 

 

ROAD VENTO

Az országúti kategóriában a VENTO 9-es és a VENTO 3-as modelleknél vannak jelentős változások, a fék és hajtáslánc változik, a többi modellen csak kismértékű átalakítások vannak.

 

TRIATLON

A kollekció kibővül az 5.0 csúcsmodellel, mely carbon vázat és teljes sram felszerelést kapott. Minden alkatrész a maximumot nyújtja, remek eszközt adva így a triatlonosok kezébe.

 

CROSS EVADO

Evado 7.0-1.0-ig a teljes kollekció folytatódik 2017-ben. Lényeges fejlesztés történt a 6.0 modellnél, melyben a hajtáslánc és a fék kicserélődött.

 

TREKKING

Az egyik legnépszerűbb KROSS termékcsaládban a kollekció összes modellje folytatódik 2017-ben. Az Africa és az Arctica modelleknél változott a fék és hajtáslánc, míg a többi modellnél kismértékű változással javítottak az eddig is prémium kivitelezésen.

 

 

Nyereményjáték

A tesztnapon nálunk tesztelők között kisorsolunk egy KROSS LAKI bukósisakot 13.390 Ft értékben, illetve 3 db KROSS lámpa is gazdára talál!