A divat és a funkció találkozása: Az Endura Urban kollekció

(x) - Támogatott tartalom
2013/02/26
A brit kerékpáros öltözetet gyártó Endura új városi kollekciót dob piacra!

Ez az új vonal kiváló viselet a városi bringások számára, ugyanis a funkcionalitást finom, iroda-kompatibilis sikkel ötvözi. Az Endura Urban kollekció egyaránt hordható utcán és kényelmes viselet kerékpározáskor – tulajdonképpen olyan öltözet, mely úgy vislekedik mint a kerékpáros ruházat, de nem úgy néz ki. Letisztult vonalak, apró diszkrét kis finomságok és a legújabb anyagtechnológiák összjátéka jellemzi. Az igényesen kidolgozott részletek és visszafogott színek időtlen eleganciával ruházzák fel a kollekció minden egyes darabját, így lesz a mindennapok kedvenc viselete.

Az Endura Urban kollekció tetőtől talpig felöltöztet.

A kollekcióban találunk esőkabátot, CoolMax™ merinó inget és pólót, hosszúnadrágot és shortot, bőrkesztyűt, sildes sapkát, sőt előkelő skót kockás zoknit is.

Amikor az esőfelhők összecsapnak a fejed fölött, hogy elrontsák a bringázás élményét, az Urban Shell Jacket stílusos megoldást kínál, hogy megúszd a napot szárazon. A heggesztett varrásokkal ellátott, két és fél rétegű, vízálló, lélegző anyagból készült dzseki, kompakt méretének köszönhetően könnyen elcsomagolható amikor épp nincs rá szükség, kis helyen is elfér a táskában. Kapucnija állítható és kompatibilis a bukósisakkal, ugyanakkor belseje finom, puha tapintású. Az Endura Urban Shell Jacket mellzsebében kivehető szemüvegtörlő és médiaport is helyet kapott, az ujjakon és a kabát hátán diszkrét fényvisszaverők gondoskodnak láthatóságunkról.

  

 

Endura
Endura

 

  

Az Endura Urban Softshell Jacket igazi társ a városi bringás számára. Kényelmes kerékpáron, elegáns az utcán, munkába bringázáshoz és a munka utáni sörözéshez is príma választás. A könnyű, vízálló-lélegző sztreccs anyag és a mikropolár bélés meleget biztosít és kívül tartja az időjárást. Kapucnija sisak-kompatibilis, szűkíthető, és számos apróság szolgálja még a kényelmet, úgy mint a polárral bélelt kézmelegítő zseb, médiaporttal és szemüvegtörlővel ellátott mellzseb, kihúzható és levehető kulcstartó zsinór, valamint a visszafogott, sötét színű fényviszaverők a kabát ujján és hátán.

 

 

Endura
Endura

 

 

Az ellenálló, 4 irányú sztreccs anyagból készült, vízlepergető bevonattal kezelt Endura Urban Stretch Pant és Urban Stretch Short szabad mozgást biztosít kerékpározáskor, ugyanakkor menő stílust kölcsönöz viselőjének. Egyenes nadrágszár és magasított farrész biztosítja kerékpározáskor is a tökéletes illeszkedést és kényelmet, a nadrág szára nem lobog, és nem szükséges külön nadrágpánt használata sem. Említésre méltó, hogy a hosszúnadrág és a short ülepén egy háromszög alakú, varrásmentes betoldás gondoskodik kénylemünkről a nyeregben is. Elől két farmer-stílusú zseb, hátul két zipzáras zseb segít apró-cseprőés D-lakat tartó fül növeli a kúl-faktort. Utoljára, de nem utolsó sorban a rövid és hosszú szárú nadrágnak is tartozáka a menő öv.

 

 

Endura
Endura

 

 

Az Endura Urban CoolMax™ Merino L/S Jersey-t (inget) és Urban CoolMax™ Merino S/S Polo-t kifinomult, letisztult dizájn jellemzi, de nem ez fog meggyőzni, hanem a felsőöltözetek pihe-puha tapintása. A CoolMax™ és merinó gyapjú keverékéből készült sztreccs anyag remek tulajdonsága, hogy nem szúr, gyorsan szárad és távol tartja a kellemetlen szagokat aktív mozgás közben is.

 

Az új Endura Urban kollekciót szépséges kiegészítők teszik teljessé. Az Endura Urban Cap szuper könnyű, sztreccs anyagból készült siltes sapka, már tavaly ősztől kapható itthon és rendkívüli népszerűségnek örvend. Két méretben kapható: S/M és L/XL. Az Urban Leather Glove elegáns megoldás a kezek védelmére. A hosszú ujjú bőr kesztyű enyhén párnázott és szerencsésen az időtálló Velcro tépőzár került a csuklópántra, mely sose kopik el. Végül a skótkockás Argyll Socks (zokni) klasszikus eleganciával zárja a sort, nem mellesleg a CoolMax™ anyagnak köszönhetően gyorsan szárad, és tökéletesen illeszkedik a lábra.

 

 

Endura
Endura

 

 

Endura
Endura

 

 

Az új Endura Urban kollekció megtekinthető a Bringaexpo-n.

Forgalmazó: Green Serpentine Kft.