6+1 érv az online bicikli vásárlás mellett Hír

6+1 érv az online bicikli vásárlás mellett Hír

(x) - Támogatott tartalom
2016/06/20
A BiciKlikk.hu összegyűjtötte, hogy miért érdemesebb online vásárolni. 

Bár a kerékpár webshop és szaküzlet-hálózatnak van több saját üzlete és szervize is, mégis most az online vásárlás előnyeire hívja fel a figyelmünket.

 

Szolgáltatások
Szolgáltatások

 

1. Kedvezőbb árak a webshopban

A raktározás kockázatát és költségét nem Neked kell megfizetni, ráadásul a Biciklikk.hu ÁRGARANCIA szolgáltatása biztosítja, hogy a lehető legjobb áron vásárolhass kerékpárt.

 

2. Szélesebb kínálatból könnyebben találunk megfelelő biciklit

Egyszerűbb az igényeinknek megfelelő bicaj kiválasztása online. Egy webshop kínálatában akár több ezer kerékpár is lehet, míg egy üzletben jóval kevesebb, nagyjából 50-100 modellből választhatunk. Ha tudod, milyen stílusú kerékpárt szeretnél, a részletes kereső használatával még gyorsabban megtalálhatod a Neked való bringát. Ha mégis bizonytalan lennél, a telefonos és online CHAT segítség 18h-ig rendelkezésedre áll.

 

3. Kényelmesebb a vásárlás otthon fotelből, mint egy zsúfolt üzletben

Nincs mindenkinek ideje arra , hogy végignézze a környéken található kerékpár üzletek kínálatát. Egy webáruház esetében ez sokkal gyorsabb és kényelmesebb folyamat. A BiciKlikk.hu webáruházban a termékek áttekinthetőek, és jól specifikáltak, így mindent megtudhatsz róluk. A BiciKlikk.hu webáruházban rendelt bringák legtöbbje 100%-osan készre szerelve és beállítva hagyja el műhelyünket.

Nem kell elforgatnod a kormányt, felszerelned a pedált, vagy helyükre tenned a kerekeket - csak ki kell csomagolnod és használatba is veheted.

 

100% üzemkészen szállítjuk
100% üzemkészen szállítjuk

 

4. Átgondoltabb döntést tudunk hozni

Nem kell az üzletben állva pár perc alatt dönteni, vajon a kiszemelt kerékpár megfelelő-e, elegendő a webshopban a bicajt a kosárba, vagy kedvencek közé betenni. A szállítással kapcsolatos nehézségek is egyszerűen megoldódnak, hiszen legtöbb esetben INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK a kerékpárt és a kiegészítőket.

 

5. Hitelre vásárolni könnyebb, kényelmesebb, mint egy üzletben

A hitellel kapcsolatos adminisztráció otthonról könnyűszerrel intézhető, akár éjszaka vagy hétvégén is. Személyes adataink sem kell egy zsúfolt üzletben a többi vásárló előtt megadni az ügyintézőnek. A BiciKlikk minden kerékpárra biztosítja az ONLINE HITEL lehetőségét, illetve egyes kerékpárok esetén a 0%-os THM-es hitel is igénybe vehető.

 

6. Jobban összehasonlíthatóak egymással a biciklik

Online jóval egyszerűbb az egyes kerékpárokhoz tartozó technikai paraméterek összehasonlítása, mint egy üzletben, ahol csak az eladó által elmondottakra támaszkodhatunk. Nem beszélve az árak összehasonlíthatóságáról, ami megint csak fontos szempont. Fórumokon könnyű tájékozódni a valós tapasztalatokról az adott biciklit illetően. Vedd igénybe részletes keresőnket is.

 

+1 érv

A BiciKlikk.hu webáruházban nem tudunk cukorkát helyezni a pultra ajándék gyanánt, de 1 év INGYENES BALESETBIZTOSÍTÁST igen! A kerékpár átvétele után csak egy válasz emailt kell küldened, és már él is a Generali Biztosító Zrt. nyújtotta balesetbiztosításod, - aminek a költségeit Biciklikk.hu átvállalja helyetted, - hogy akkor is kéznél legyen a segítség, ha baj történne!

 

Tudd meg mitől tartanak az emberek online vásárláskor!

1. Az online vásárlással kapcsolatban sokakban kételyek támadnak, hogy nem a megfelelő kerékpárt választják, mert nincs, aki tanácsot adjon

Mi ebben is több módon tudunk segíteni

Online chat: webáruházunk jobb alsó sarkában tudod elindítani a csevegést szakértő kollégánkkal, aki minden kérdésben rendelkezésedre áll.

Telefonon: a 70/396-2406 -as telefonszámon kollégáink várják, hogy segíthessenek Neked.

Facebook messenger: írj üzenetet a Biciklikk.hu Facebook oldalára ha kérdésed van, és kollégáink nem késlekednek válaszolni és segíteni.

E-mail: kérdéseidet az info_kukac_biciklikk.hu címre várjuk, hogy segíteni tudjunk a megfelelő kerékpár kiválasztásában.

Mérettáblázat: A BiciKlikk.hu webáruházban minden kerékpár alatt megtalálható a mérettáblázat, amely segít kiválasztani a megfelelő méretű kerékpárt.

Ha mindez nem lenne elég meggyőző, Nálunk 31 napig ingyenesen visszaküldheted a kerékpárt, ha nem jó a mérete, nem tetszik, vagy nem vagy elégedett vele.

 

2. ha átveszik a kerékpárt, akkor az még nincs beállítva, nem tudnak azonnal kerékpározni vele

A BiciKlikk.hu webáruházban rendelt bringa 100%-osan készre szerelve és beállítva hagyja el műhelyünket. Nem kell elforgatnod a kormányt, felszerelned a pedált, vagy helyükre tenned a kerekeket - csak ki kell csomagolnod és használatba is veheted.

 

3. hogy nem tudnak online kiegészítőket választani a biciklijükhöz

Termékpalettánk folyamatosan bővül nem csak biciklikkel, hanem kiegészítőkkel, alkatrészekkel és ruházattal egyaránt. Rendelj a biciklid mellé akár sárvédőt, computert, kitámasztót vagy bármi mást a BiciKlikk.hu-n és mi azt is felszereljük a kerékpárra, hogy neked ezzel már ne kelljen bajlódnod.

 

4. hogy nem tudják érvényesíteni a garanciát a kerékpárra, és nehezebb lesz a szervizeltetése

A webáruházunkban vásárolt kerékpárokhoz a szokásos 1 év teljes körű garancia mellé mi a gyártóktól függetlenül 7 év vázgaranciát is biztosítunk. Ez idő alatt az esetleges garanciális problémák kezelése történhet bármelyik közeledben található hivatalos márkaszervizben is, de ha nem tudod eljuttatni egy erre jogosult szervizbe a biciklidet, akkor sincs baj! Ebben az esetben ingyenes Háztól-házig szerviz szolgáltatásunkkal segítünk Neked!

 

Háztól házig szerviz
Háztól házig szerviz

 

5. hogy online nem lehet hitelre vásárolni, vagy nincs segítség, ha elakadunk a hiteligénylés folyamán

A BiciKlikk.hu webáruházban a Magyar Cetelem Bank Zrt.áruhitel szolgáltatását tudjuk biztosítani vásárlóink számára, akár 0% THM mellett. A hiteligényléhez szükséges adminisztráció könnyen, gyorsan otthonról is elvégezhető a nap 24 órájában. Amennyiben mégis elakadnál a hiteligénylés során, kollégáink szívesen segítenek online chat vagy telefonos megkeresésedre.

 

A BiciKlikkről röviden

A BiciKlikk több,mint kerékpár szaküzlet. Egy elhívatott profi csapat. A több, mint 400nm-es pécsi és szolnoki szaküzletünk mellett egy minden igényt kielégítő webshopot üzemeltetünk, kínálatunkban több mint ezer kerékpár megtalálható, valamint a biciklikhez kiegészítők, ruházat és alkatrészek is. A Biciklikk működtetésére összeállt csapatunk munkája életforma, ahol a munkatársak hivatása szenvedélyük is egyben. Webáruházunk motorja 2014-ben elnyerte az “Év honlapja” díjat, a biciklikk.hu webshopot azóta is folyamatosan fejlesztjük a vevők elégedettségének és a könnyebb átláthatóság érdekében.

Hogy miben vagyunk mások? Egyrészt rengeteg ingyenes extra szolgáltatást nyújtunk a kerékpárok mellé (31 nap elállás, árgarancia, háztól-házig szerviz, 7 év vázgarancia), másrészt felhasználóbarát webáruházunkban mindenki könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő biciklit.

Mindenkit szeretettel várunk jelenleg az ország két városában személyesen (Pécs, Szolnok), és online áruházunkban. Mindazokat, akik tudják mit akarnak, és azokat is, akik még nem tudtak dönteni.

Aki eddig nem jutott el személyesen hozzánk se csüggedjen, meglévő üzleteink mellett közeli terveink között szerepel - a BiciKlikk vevőközpontú filozófiáját tükröző, minden igényt kielégítő - egy nagy bemutatóterem és szerviz nyitása Budapesten is.

Addig is kövess minket facebook oldalunkon, hogy akcióinkból mindig naprakész lehess, vagy ugorj fel a BiciKlikk.hu oldalra és válogass kedvedre!

BiciKlikk logo
BiciKlikk logo