100 nap bringa – az expedíció eszközei Hír

www.multinavigator.hu
2009/04/22
2009. április 24-én indul kerékpáron 8000 kilométeres útjára Harkányi Árpi (Árpesz) és csapata. A cél: Európa legészakib pontja. Ismerd meg milyen kütyük segítik útjukat!
Hirdetés



 

2009. április 24-én, pénteken indul 8000 kilométeres útjára Harkányi Árpi (Árpesz) és maroknyi csapata.

Célpontjuk nem más, mint Európa legészakibb pontja, a Norvégiában található Nordkapp. A 8000 Km-es utat kerékpáron fogja megtenni, ami nem kis cél és teljesítmény! Útján öt barátja is elkíséri, akik különböző szakaszokon csatlakoznak majd a kerekező Árpeszhez.

 



 

A multinavigator.hu csapata természetesen folyamatosan (ha lehetséges napi szinten) értesít majd benneteket, hogy mi újság a srácokkal, merre járnak éppen, milyen az útjuk és hogy szuperálnak az útravalóul kapott eszközök, melyek remélhetőleg nagy segítséget jelentenek majd a kerékpártúra során! Mindenesetre egy biztos, mégpedig az, hogy az átadott kütyüknek ez az út egy hatalmas teszt lesz, amit szintén közzéteszünk oldalunk, a multinavigator.hu hasábjain.

 

Nézzük sorban melyek ezek az eszközök



Garmin eTrex Legend HCx – térképes outdoor GPS

Az eTrex Legend HCx egy előre feltöltött, világszintű alaptérképpel rendelkező túra GPS, melyet SD kártyával bővíthetsz a számodra szükséges további térképekkel. Ilyen térképek például a MapSource térképek, melyek segítségével útvonalat tervezhetsz, címeket, vagy Érdekes Pontokat (POI) kereshetsz, illetve a terepi navigálásra kifejlesztett úgynevezett TOPO térképek. A terepi navigáción kívül, a megfelelő térképállománnyal használhatod autós, hajós, vagy akár repülős GPS-ként is! Kijelzője erős napfénynél is jól olvasható, menüje ikonvezérelt, így bármilyen szituációban könnyedén használható.

Nincs más dolgod, mint a megfelelő térképet feltölteni és már indulhatsz is a vadonba. Kalandra fel!

A termékről bővebb információt a multiNavigator.hu oldalon olvashatsz, illetve meg is vásárolhatod webáruházunkban.

 
Brunton Solaris i6 flexibilis napcellás akkutöltő
A Brunton Solaris i6 egy csodálatos eszköz mindazok számára, akik több napot, vagy akár hetet is a szabadban töltenek egy túra vagy utazás során, távol minden elektromos hálózattól. Nincs is szükség áramra, hiszen a töltő a nap energiáját használja, így nem csak praktikus eszköz, hanem végtelenül környezetbarát is. A Solaris i6-tal nem csak USB-s kütyüid akkuit töltheted fel, hanem a töltőhöz mellékelt adapterek (Nokia, Sony Ericcson, AA és AAA, akkusaru csipesz, USB, stb) segítségével akár mobiltelefon, hordozható játékkonzol, GPS, mp3 lejátszó, kamerád, fényképezőgéped, de még autód, vagy motorcsónakod akkuit is a megfelelő töltöttségi szintre emelheted.

A csomag tartalma: Solaris i6 napcellás töltő, AA és AAA akkuk töltésére alkalmas akkutartó, mobiltelefon adapterek, iPOD adapter, akkutöltő csipesz és kábel, hordtasak

Voltál már ennyire szabad? Próbáld ki!

A termékről bővebb információt a multiNavigator.hu oldalon olvashatsz, illetve meg is vásárolhatod webáruházunkban.

 

Brunton Solo 3,4 W külső áramforrás

A Brunton Solo nem más, mint egy hordozható áramforrás, mellyel hosszú túráidon, vagy utazásaid során, távol a civilizációtól feltöltheted elektronikus eszközeid akkumulátorát. Teheted mindezt úgy, hogy semmilyen más áramforrást (vezetékes áram) nem használsz. A Brunton Solo segítségével tölthetsz, mobiltelefont, hordozható szórakoztató eszközöket (DVD lejátszó, játék konzolok, MP3 lejátszók, stb), fényképezőgépet és kamerát, vagy PDA-t és GPS-t is. Csak válaszd ki a megfelelő töltő- adaptert, helyezd az USB csatlakozóba és már indulhat is az akkutöltés. Ha az előre feltöltött Brunton Solo lemerülne nincs más dolgod, mint újratölteni hálózati áram segítségével, vagy ha rendelkezel napcellás töltővel, akkor azzal. A Brunton Solo-val könnyen boldogulhatsz akkor is, ha az idő borús, vagy éjszaka van és a napcellás töltődet nem tudod használni.

A csomag tartalma: AC adapter, DC adapter, Mini USB, iPod adapter, Nokia adapter, Motorola adapter, Sony Ericcson adapter

Vigyél túráidra áramot, akár a zsebedben is!

A termékről bővebb információt a multiNavigator.hu oldalon olvashatsz, illetve meg is vásárolhatod webáruházunkban.

 

Remélhetőleg ezekkel az eszközökkel nagyban segítettük a 100 nap bringa csapatát, hogy elérjék kitűzött céljukat!

 

Hajrá srácok, rajtatok a világ szeme!

Árpeszék útjáról és további túrafelszereléseinkről, illetve navigációkról a multiNavigator.hu oldalon olvashatsz bővebben.
Hirdetés