Hirdetés

Hirdetés

Menü

Újszerű KERÉKPÁR BUDAPEST FŐVÁROS 2016. OKTóBER 13.

Adj fel aprót vagy találd meg amit keresel!

Merida Scultura 6000

Merida Scultura 6000

A közel két hónapig edzőpartnerként és versenyparipaként nálam lévő Merida Scultura 6000 országúti kerékpár eladó a bolti árnál 250.000 Ft-tal olcsóbban.

A bringába nagyjából 1.000 kilométert tettem, tehát tulajdonképpen nyugodtan nevezhetjük újnak, ami be van járatva és mindezek mellé 799.000 Ft helyett 549.000 Ft a kikiáltási ára (a feltöltött képek a jelenlegi állapotát mutatják).

 

Hogy mit tud?

A 2016-os CF5 karbon váz a világ egyik legkönnyebje, villával együtt is az 1 kg-os álomhatár alatt van és pedál nélkül a komplett bringa 7,71 kg. Ez azt jelenti, hogy mászásnál gyakorlatilag tol téged felfelé, hisz majdnem könnyebb, mint a levegő (no persze ez csak hatásvadász megfogalmazás, de tényleg pille). A váz cefetül merev, nyugodtan megtaposhatod, a belefeccölt izomerőt egy-az-egyben sebességre alakítja, gyors és fürge. Az Ultegra váltók gyorsan és pontosan pakolgatják a láncot a sorok és tányérok között, a hajtóművét az FSA gyártotta.

A bringa és aszfalt közötti kapcsolatot gyárilag a Fulcrum Racing 7 kerékszett biztosítja, ami első sorban egy kiemelkedő ár-érték arányú, de belépő szintű, 1800 grammos össztömegű edzőkerék, nekem azért sikerült Kenesén és Nagyatádon is jót mennem vele 180 kilométeren.

Legnagyobb előnye gyors megindulásoknál és mászásnál mutatkozik meg, de a hátsó háromszög rugalmassága miatt rossz minőségű utakon sem kapsz agyrázkódást.

 

250.000 Ft kedvezmény, mert kipróbáltam

A Merida Scultura 6000 alapesetben is jóval kedvezőbb árcédulával rendelkezik, mint más nagymenő márkák hasonló felszereltségő bringái, erre most még intéztem Neked további 250.000 Ft kedvezményt (és becsszó, borzasztóan vigyáztam és óvtam, amíg nálam volt). Jah, a vázszett élettartam garanciás, vagyis ha ezt a kerékpárt magadévá teszed, a jövőben maximum az alkatrészeket kell cserélgetned és nagypapa korodban is tekerhetsz még vele.

Ára: 549900 Ft
Hívj fel: +36302945151
Írj e-mailt: adam.simon@outlook.com
Üdv, Simon Ádám

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.