Kurcaregatta - Evezz egyet Szentesen! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/04/21
Mesebeli környezet, vízpart, lapátolás, a hangulatot garantáló hírességek , két nap jó hangulat és értékes díjak. Mindez és még sokkal több minden várja azokat, akik részt vesznek a szentesi Kurta Regattán.
Hirdetés

2008. július 12-13-án, szombaton és vasárnap hagyományteremtő szándékkal evezős versenyt rendez a Szentest átszelő Kurca belvárosi szakaszán a Szentesi Öregfiúk Vízilabda Sportegyesület.

A Kurca Regatta célja a túrakenuzás, az evezés, valamint Szentes természeti és turisztikai értékéinek népszerűsítése. A verseny nyílt, kortól és nemtől független bárki jelentkezhet, a 4 fős csapatok összetétele is lehet vegyes. Az úszni nem tudó indulók számára kötelező a mentőmellény használata, utóbbit maguknak kell biztosítaniuk. A jelentkezők három versenyszámban küzdhetnek meg egymással. Négyszemélyes túrakenukkal csapatban és egyéniben is megmérkőzhetnek, illetve szintén egyéni megmérettetés a ladikosok versenye.

A 2000 Ft/fő nevezési díjért cserébe szombaton (júl.12) vacsora is jár. A 4-es kenu verseny győztes csapata egy 150 ezer forint értékű négyes túrakenut vihet haza magával. A ladikos versenyszám győztese egy 4 méteres ladikot és hozzá egy evezőt is kap.

 



 

A megmérettetésre meghívták olimpiai bajnokunk ,at Pulai Imrét , továbbá a telesport kiváló műsorvezetőjéz, Egri Viktort , aki néhány futamot közvetíteni, kommentálni is fog.

Badár Sándor, Szőke András és Kőhalmi Zoltán szintén ott lesz a KurcaRegattán .

A meghívott vendégek hajóba is ülnek, hogy megmérkőzzenek egymással.
Hirdetés