Jégpálya nyílik Hévízen Hír

Hévíz
2011/11/14
November 26-tól március elejéig koncertekkel és egyéb programokkal újra üzemel a jégpálya.
Hirdetés



A tavalyi téli szezon sikeres kísérlete után november végén ismét jégpálya nyílik Hévízen , ahol a három hónapos nyitva tartás alatt koncertek és más programok is várják a látogatókat. A hévízi önkormányzat tájékoztatása szerint a múlt évben még bérelt, idén azonban már saját tulajdonú jégpályán n ovember 26-án csúszkálhatnak először a korcsolyázók.

 

A piactér területén létrehozott fedett pályát a helybéliek ráadásul ingyen használhatják , de oktatási intézmények is igénybe vehetik, társaságok pedig a nyitvatartási időn túl akár ki is bérelhetik a képviselő-testület döntése alapján.

A 17x27 méteres jégpályát és a mellette kialakított melegedőt az önkormányzati tulajdonú Gazdasági és Műszaki Ellátó Szervezet (GAMESZ) üzemelteti. A korcsolyázás kedvelői az erre a célra felállítandó jegykiadó automatából vásárolhatnak jegyet, akinek nincs korcsolyája, a helyszínen bérelhet.

A hévízi jégpálya a jövő év március 1-ig üzemel, ebben az időszakban a város teljes területén ingyenes lesz a parkolás is. A karácsony előtti időszakban adventi jégünnepet is rendeznek a pályán, ahol komoly- és népzenei műsorok mellett ingyenes könnyűzenei koncertekkel várják a kikapcsolódásra vágyókat. 

 

Árak, nyitvatartás: klikk ide!
Hirdetés