Nee Pubi, mit csinálsz!? - Erőss Zsolt tanácsai kezdő túrázóknak Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/03/13
Videókamera elé hívtuk az Everest első magyar megmászóját és szépen kifaggattuk arról, mi az, amit a Hozzád hasonló, lelkes túrázók rendszeresen elszúrnak felkészülés, pakolás, akklimatizálódás, navigáció és egyéb "apróságok" terén.
Hirdetés

Eszedbe ne jusson azt a sátrat a zsákodra kötni! ...Vizes a pólód? Tedd a hálózsákodba! ... hogy mi? Akklimatizációs túra? Egy ötezer méteres hegyre? Felejtsd el, felesleges! ...és most szépen kapcsold ki a GPS-ed!

 

Elhiszed, hogy Erőss Zsolt tud neked újat mutatni? Az Everest első magyar megmászója évente kb. 132 napot tölt utazással és a hegymászással. Amikor túrát vezet, rendszeresen megmosolyogja (majd megsegíti) mind kezdő, mind a tapasztaltabb utazókat és hegymászókat "bénázásaik" miatt. Szerinted neked tudna újat mutatni?

  

Szeretnéd, hogy Zsolt megossza veled a tapasztalatait, tanácsait? Az oldal alján lévő "" gombra kattintva, neved és email címed megadása után profi, több évtizedes rutint tükröző tippek és tanácsok landolnak postafiókodban.

Akik Erőss Zsolt vezetett túráin vesznek részt, rengeteg pénzt fizetnek azért, hogy tapasztalatait eltanulhassák . (Ráadásul a helyek száma igen korlátozott.) Ezt a tapasztalatot videók formájában most ingyen, 0 forintos áron megkapod.

 



 

Szerinted megér egy misét, hogy meghallgasd a mestert? (...ha már egyszer ingyen van...)

Nincs mit tenned, mint feliratkoznod . Hamarosan kiderül számodra többek között, hogy - hogyan táplálkozz, mit egyél/igyál túráidon - hogyan pakolj hátizsákodba - miként szárítsd ki nedves/fagyos ruháidat 4321 méteren a sátorban - hogyan ne használd GPS-edet a hegyekben - ...és sok minden másról

 





       

Hirdetés