VDO 12.6 - több, mint kerékpárcomputer Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/02/27
A VDO műszerek nem ismeretlenek a hazai piacon, hiszen a cég a kerékpáros computerek mellett az autógyártásban, műszerfali kijelzők terén is már több tíz éve jeleskedik. Most a VDO család HC12.6 -os, vízálló, 23 funkciós, vezetékes, digitális mellszíjjal ellátott óráját vesszük nagyító alá.
Hirdetés

  A szép, fémborítású külső és nagy kijelző azonnal szembetűnő. Nagyon pozitív, hogy ez a készülék egyidejűleg tudja a kerékpáros főbb funkciókat, és a pulzus értékeket rögzíteni, valamint kijelezni . A kijelzőn jól leolvashatóak az értékek mozgás közben is. Aki eddig két külön órát volt kénytelen használni a kerékpározáshoz és a pulzusméréshez annak most itt a lehetőség. Kettő az egyben .

A HC 12.6- ot meglepően könnyű felszerelni a kerékpárra, de egy opcionálisan beszerezhető csuklópánt segítségével karon is hordható (futáshoz). Használatát tekintve a pulzusértékek mindig reálisak, nem zavarják meg az éterben szálló kisebb-nagyobb jelek, köszönhetően a kódolt pulzusmérő-mellszíj nak. Az értékek nullázása után automatikusan indul a mérési folyamat, edzés befejeztével a pulzusértékek befagyaszthatóak ( FREEZ funkció ), így még pontosabban tudom rögzíteni az értékeket.

 



 

Beállítható, hogy az adott edzésen milyen pulzus értékek között szeretnénk menni, és ha pillanatnyi érték elhagyja ezt a zónát, hangjelzés figyelmeztet. (Ez a hangjelzés természetesen kikapcsolható!) Méri a zóna alatt, a zónában, és a zóna fölött eltöltött időt, mely nagyban hasznosítható az edzések kialakításában, tervezésében, elemzésében.

Olyan kerékpárosoknak ajánljuk, akik szeretnének egy megfizethető, megbízható órát ami ”kettő az egyben” és minden professzionális kerékpáros órával szemben támasztott főbb követelménynek megfelel!

Minden VDO computerre 5 év teljes körű garancia vonatkozik. A Bringabanda – www.bringabanda.hu - ajánlásával.

Funkciók: Pillanatnyi sebesség, átlagsebesség, maximális sebesség, átlagsebesség és pillanatnyi sebesség összehasonlítása, napi kilométer, össz kilométer (2 külön kerékméretre), 2 megadható kerékméret (két bringán is használható), napi túra ideje, óra, stopper, navigátor, pillanatnyi pulzus, átlagos pulzus, maximális pulzus, megadható alsó és felső zóna határérték, hangjelzés zóna elhagyásakor, zónában, zóna alatt és zóna fölött eltöltött idő, szerviz-intervallum-jelző

 
Hirdetés