Több ezer belevaló nő a Margitszigeten Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2012/05/14
Jövő héten 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála!
Hirdetés



Itt egy sportesemény csak hölgyeknek! Május 20-án, vasárnap lesz 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála a Margitszigeten. Több ezer belevaló nő - a kezdőktől a profikig - mérettetheti meg magát a város legszebb zöldterületén.

Ezen a napon sportolni hív minden nőt - lányokat, édesanyákat, nagymamákat, barátnőket és kolléganőket - a szervező Budapest Sportiroda (BSI) a Margitszigetre.

Természetesen az urakat is várjuk - szurkolni!

A 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán minden nő megtalálhatja a kondíciójának és hangulatának megfelelő távot, a babakocsis kislányoktól a nagymamákig.

Azok számára, akik rendszeresen futnak, a 7,5 kilométeres távot javasoljuk egyéniben, de ezt a távot párosban is teljesítheted egy családtagoddal vagy barátnőddel, 3,5 kilométer + 4 kilométer arányban. Idén, újdonságként, férfi iramfutók is segítik a cél elérését!

A rövidebb távok kedvelőinek, a kezdőknek, a kicsiknek és az idősebbeknek a 3,5 kilométeres futást, vagy a 2,8 kilométeres gyaloglást ajánljuk.

Ha ott leszel, ha nem leszel ott, de szeretnél, vagy ha egyszerűen csak támogatni szeretnéd a résztvevőket, a www.facebook.com/testebreszto oldalon, a keresztül elküldheted a mezőnynek bátorító üzenetedet, melyet a rajt előtt kiosztunk a hölgyek közt, majd miután az üzenetek célhoz értek, egy lufi segítségével szétküldjük azokat a világban!

Gyere és fuss, sétálj vagy szurkolj velünk az egészséges életmódért május 20-án, a 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán!
Hirdetés