Támogasd az olimpikonokat - vásárolj K&H Visa kártyával Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2006/09/28
A K&H Bank a Magyar Olimpiai és a Paralimpiai Csapat bankjaként új támogatási formát vezet be K&H Visa Classic bankkártyás ügyfelek segítségével. Az az ügyfél, aki a már forgalomban lévő, több mint 33 ezer darab K&H Visa Classic dombornyomott betéti bankkártya egyikével fizet, vásárlásával anyagi segítséget nyújt a magyar olimpiai és paralimpiai sportolóknak.
Hirdetés
Mindezt úgy, hogy a támogatás nem kerül pénzébe, azt a Bank fizeti. Az összegyűlt pénzt a Bizottsági tagokból, a Bank képviselőiből és neves sportújságírókból álló zsűri ítéli majd oda évente két alkalommal két olimpiai és egy paralimpiai csapattagnak. A gyermekegészségügyet támogató K&H MasterCard dombornyomott kártya után ez a második olyan jótékonysági támogatással összekötött bankkártya a K&H-tól, ahol az ügyfelek döntik el a segítségnyújtás mértékét.  



A K&H Bank a magas színvonalú pénzügyi szolgáltatások mellett fontos feladatának tekinti, hogy támogatást nyújtson a társadalom egészét érintő ügyekben, valódi szerepet vállaljon azokban. A támogatott területeket, így a sportot is a Bank a lakosság, a meglévő és potenciális ügyfelei igényei szerint, a körükben végzett kutatás alapján választotta ki. A sport-támogatás egyik fő eleme az az anyagi hozzájárulás, amelyet a Bank a Magyar Olimpiai és a Magyar Paralimpiai Csapat kerettagjainak olimpiára és paralimpiára való felkészüléséhez és részvételéhez ad. A Bank a K&H olimpiai futónapok, a nyárbúcsúztató K&H olimpiai éjszakai futás és a K&H olimpiai maraton váltó rendezvényeivel teszi lehetővé az olimpiai mozgalomhoz való aktív kapcsolódást azok számára, akiknek fontos saját céljaik elérése, a sikerélmény, életüket fiatalosan és dinamikusan élik.



A szeptembertől induló, új kártya-támogatási program révén a K&H egyrészt tovább növeli a két sportszervezet tagjainak adott anyagi segítséget, másrészt egy Magyarországon újnak számító támogatási formát népszerűsít. A már forgalomban lévő, több mint 33 ezer K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyával történő vásárlások után a K&H Bank saját forrásából további összeget különít el, melyet a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság kiválasztott sportolói kapnak meg. A kártyabirtokos ügyfélnek a támogatás pénzébe nem kerül, mindössze kártyáját kell minél többször használnia vásárláskor. A támogatási összeget félévente két olimpiai és egy paralimpiai sportoló nyeri el, akiket a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság javaslata alapján elsősorban a sport világát jól ismerő szakemberekből álló zsűri választ ki. A zsűriben a Magyar Olimpiai, illetve a Magyar Paralimpiai Bizottság, sportújságírók és a K&H képviselői vesznek részt. A felajánlott összeggel a K&H Bank a kiválasztott sportolók felkészülését és a 2008-as Pekingi Játékokon való sikeres részvételüket támogatja. Az első díjkiosztásra 2007. januárjában kerül sor.  



„A bankkártya ma már nem csak egy egyszerű fizetőeszköz, sokkal több annál. A fizetési funkción kívül kedvezményekre jogosító pontok gyűjtésére és kezelésére, de számos országban jótékonysági célok támogatására is használható közvetlenül. Ezért nem ritka, hogy az emberek a támogatástól függően, tudatosan választják ki bankkártyájukat.” – mondta Dr. Orosz András, a K&H lakossági marketing ügyvezető igazgatója. – „A K&H ügyfelei most már két olyan bankkártya közül is választhatnak, melyek révén más-más célt segíthetnek vásárlásuk fizetési módjával. Az okos döntés most azt jelenti, hogy a gyermekegészségügyet vagy az olimpiai mozgalmat részesítik további támogatásban, amikor bankkártyát választanak.” A K&H MasterCard dombornyomott kártyával való vásárláskor 30 000 ügyfél a gyermekegészségügyet támogatja a K&H gyógyvarázs programon keresztül.

Tehát kedves olvasók tessék vásárláskor a megfelelő bankkártyával fizetni! Remélhetőleg minnél több kártyás fizetés alkalmával sporteszközt/szolgáltatást vásárolunk.

Befejezésül pedig minden tiszteletünk azért, hogy a bank a forrás jelentős részét a paralimpikonok számára folyósítja, amely közel sem számíthat a sikersportokhoz hasonló nyilvánosságra.
- mozgásvilág -
Hirdetés