Silva Alpha fejlámpa sorozat – nyílt tesztnap! Hír

www.multinavigator.hu
2008/12/17
Megérkezett hazánkba a Silva által gyártott fejlámpa újdonság, a Silva Alpha fejlámpa , amit a MultiNavigator tesztnap alkalmával Te is kipróbálhatsz.
Hirdetés

Ez a hét, a megvilágosodás hete, több okból is. Első oka, hogy végre megérkezik hozzánk a Silva által gyártott fejlámpa újdonság, a Silva Alpha fejlámpa sorozat, hogy mindannyiunk örömére, fény gyúljon elménkben is. Másodsorban pedig azért, mert egy nyílt tesztnapon Te is megtapasztalhatod milyen az, amikor egy fejlámpa annyi fényt bocsát ki magából, hogy egy repülőgépet is segíteni tudna leszállás közben.

 

Ez utóbbi lehet, hogy egy kicsit túlzás, de hidd el, hogy a Silva Alpha sorozatban található 3db 2. generációs 5W K2 Luxeon LED , a világ egyik legfényesebb fejlámpájává teszi az Alpha sorozat tagjait.  A lámpa által kibocsátott fénycsóva olyan intelligens, hogy minden olyan részletet is észlelhetsz vele amit eddig a megszokott lámpák  esetében eddig nem láthattál. – ez a Silva intelligens fény technológiája.

 

Ha nem hiszed, gyere el Te is és bizonyosodj meg magad, sőt, hozd el meglévő fejlámpádat, hogy lásd a különbséget!

Hol lesz mindez, és mikor?

Időpont: 2008 december 19. 19:00 órától, egészen 20:30 -ig Helyszín: Budapest, Hajógyári sziget

 



 

Néhány szó a Silva Alpha fejlámpa sorozatról:   

 



 

A SILVA megalkotta a maradéktalanul tökéletes, 3db 2. generációs 5W Luxeon K2 LED-es fejlámpa családját, Silva Alpha néven . Az Alpha családon belül 3 új lámpa kerül forgalomba Alpha 6, Alpha 4 és Alpha 2 néven. Újítás az Alpha sorozatban, hogy az áramellátásról már Li-Ion akkumulátor gondoskodik. Így nem csak a töltést egyszerűsítették le, de jelentősen csökkentették a lámpa súlyát is, ami a hosszú távú használatnál mindenképpen előnyt jelent.

A lámpát 3 módon használhatjuk. A csomagban található fejkosárral a fejen, illetve konzollal sisakra is applikálható, vagy ugyanezen konzol segítségével kerékpárunk kormányára is szerelhetjük. A beépített "töltöttségriasztónak" köszönhetően a lámpa riaszt, ha az akkufeszültség 25% alá csökken. Így lehetőség van a négy világítási típusból takarékosra kapcsolni, hogy ne maradjunk fény nélkül szorult helyzetben sem.

 

Tulajdonságok: 150 méter feletti hatótáv, 24 óra feletti üzemidő, 4 féle világítási típus (Takarékos, Fényes, Ultra Fényes, Villogó), Fényforrás: 3db 5W K2 Luxeon LED

 

A fejlámpa tesztnapon minden kedves érdeklődőt és szeretettel várunk!

multiNavigator.hu csapata
Hirdetés