Rehband kompressziós aláöltözetek Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/14
Svédországi alapítású, mégsem kell otthon összeszerelned, ő tart egyben téged!
Hirdetés

A következőkben a Rehband cég aláöltözeteit vesszük górcső alá. A  Rehband   ortéziseket, vedőfelszereléseket és kompressziós ruházatot kínál aktív és hobby sportolóknak kiváló minőségben. A több mint, 50 éve a piacon lévő svéd termék mára része az egyik legnagyobb ortopédtechnikai vállalatnak, az Otto Bocknak .

A márka mottója: minőség, hatékonyság és dizájn!

Kompressziós felső hosszú ujjú - 7704 Anyag : 84 % poliészter, 16% spandex. Funkció : Az ujjak speciális kialakítása optimális mozgásszabadságot, kényelmet kínál, javítja a propriocepciót. Ajánlás : A hosszú ujjú kompressziós felső tökéletes választás azoknak a sportolóknak, akik a legnagyobb mértékben ki tudják használni a felső testüket érő kompressziót, megelőzve ily módon az izomlázat és kifáradást. Mozgásvilág.hu vélemény: kifejezetten vékony aláöltözet, mely főleg a karokra fejt ki erőteljes kompressziós hatást. A mozgásban nem akadályoz, kifejezetten kényelmes a felső. Önmagában nem ajánljuk csak melegebb időben. Futóknak, bringásoknak, sífutóknak, kajakosoknak, kenusoknak, bárkinek aki használja a karizmokat és szüksége van a gyors regenerációra, vagy nagyobb teljesítményre.

 



Kompressziós felső rövid ujjú - 7703 Anyag : 84 % poliészter, 16% spandex. Funkció : Gyorsabb izomregenerálódás, nagyobb teljesítmény, jobb vérkeringés. A kompressziós felső nemcsak tökéletesen kényelmes, hanem megadja a szükséges mozgásszabadságot is. Ajánlás : A kompressziós felső a gyakran igénybe vett izmok - a vállak, a hát és a has - stabilizálására fejlesztett termék. A kompressziós felső pozitív hatással van a teljesítményre. Mozgásvilág.hu vélemény : kifejezetten vékony, rövid ujjú aláöltözet, mely főleg a kar felső részére fejt ki erőteljes kompressziós hatást. A hosszú ujjú társához hasonlóan bárkinek jó szolgálatot tehet melegebb időben, vagy hidegben alsó rétegként. Triatlonosoknak tökéletes választás hűvösebb időben a neoprén és versenyruha alá!

 



Kompressziós hosszú nadrág - 7702 Anyag : 84 % poliészter, 16% spandex. Funkció : A lapos varrásoknak és a funkcióhoz illeszkedő dizájnnak köszönhetően úgy simul a testre, mintha második bőrünk lenne. Ajánlás : A kompressziós nadrág serkenti a vérkeringést, ami kivédi az izomfáradást és a sérüléseket, növeli a teljesítőképességet. Ideális edzésre, versenyzésre, regenerálódásra ez a kompressziós nadrág. Mozgásvilág.hu vélemény : Lehelet vékony futónadrág aláöltözet. Tökéletesen felveszi a viselőjének az alakját, miközben megfelelő mozgásszabadságot biztosít. Zippzár nincs a nadrágon, de az öltözést megkönnyíti a megvastagított, megerősített vége a nadrágnak. Úgy tapasztaltuk, hogy a vádlit kevésbé szorítja, mint egy zokni, de a combra határozottabb nyomást fejt ki. Önmagában csak 6-8 fok felett ajánljuk!

 



Kompressziós rövid nadrág - 7701 Anyag : 84% poliészter, 16% Spandex Funkció : Tökéletesen rásimul a testre, kiválóan alkalmas arra, hogy mez alá vegyék fel. Fokozza a sportteljesítményt. Ajánlás : A Rehband Kompressziós rövid nadrág az edzés illetve verseny közben gyakran erősen igénybevett combizomzat támogatására fejlesztett kompressziós nadrág. Mozgásvilág.hu vélemény : a hosszú nadrág rövid megfelelője. Meleg időben ajánljuk önmagában, vagy télen futónadrág alá, kompressziós zokni viseletének kiegészítéséhez. De kitűnő választás lehet a spinning szerelmeseinek, hogy növeljék teljesítményüket, vagy edzés után gyorsítsák a regenerációt!

 


Hirdetés