Non-plus-ultra ajándékok futóknak

Non-plus-ultra ajándékok futóknak

Kakuk András
Kakuk András
2015/11/25
Ha nem szeretnéd hallani, hogy \"kösz, de nem kellett volna\"
Hirdetés

Tudunk mondani olyan ajándéktippeket, amiknek garantáltan örülni fog a megajándékozott futóbolond.

 

Százból száz Joulupukki ezt ajánlja

Suunto Ambit 3

Suunto Ambit 3
Suunto Ambit 3

 

Az egyik legkellemesebb tulajdonsága az Ambitnak, hogy szinte kifogyhatatlan lehetőségekkel rendelkezik a beállításokat illetően. A Movescount kapcsolaton keresztül online, nagy képernyőn, kényelmesen állíthatjuk be sportáganként, hogy egyszerre a képernyőn milyen adatokat szeretnénk látni, hogy hány különböző képernyőre van szükségünk és hogy ezeket az infókat milyen időközönként rotálja automatikusan. Az Ambit nem traktál felesleges sportágakkal és adatokkal, csak amiket Te szeretnél használni.
Az Ambit 3 dobta először az ant+-t és cserélte le bluetooth smartra. Ennek köszönhetően helyből szinkronizál a Movescount iPhone és android applikációval, megspórolva a vezetékes, pc-s letöltést.

Trendkövető technológia, letisztult skandináv dizájn.

 119.200 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

Nem bújócskára való

Asics Lite-Show Winter dzseki

Asics Lite-Show Winter dzseki
Asics Lite-Show Winter dzseki

 

Ha igazi télre számítasz akkor nem árt egy meleg réteg futáshoz sem. Az Asics „Motionprotect” családba tartozó felső az igazi szél-, hideg-, és időjárásálló kabát amire szükséged lehet. Azt már meg sem kell említeni, hogy totál láthatósági színekben pompázik. Az elcsépelt ne ebben bújócskázz szlogen tökéletesen illik rá. Nem hiába a „Lite-Show” szójáték az elnevezésben. Apró extrák teszik még szerethetővé ezt a dzsekik, mint pl: a puha plüss bélés a galléron és a zsebben, ami kellemesen melegít ha szükség van rá. A jobb oldali zsebben ezen kívül egy kisebb kulcs-, vagy aprótartó rekeszt is varrtak.
Ha zordra fordul az idő, az Asics Lite-Show Winter dzseki lesz a leghűségesebb társad.

29.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Ruházat: az örökzöld ajándékötlet

Nike DF Element Hoodie

Nike DF Element Hoodie
Nike DF Element Hoodie

 

A Nike futó felsőjével biztosra mehetsz. Az ezüst/szürke darab a megrögzött pipa elleneseket is leveszi a lábáról. Sztreccs anyaga rendkívül kényelmes, Dri Fit technológiának köszönhetően kiválóan vezeti az izzadságot. Az idei sláger a könnyen kezelhető, kényelmes kapucni. Hosszított mandzsettája védi a kezedet a hidegtől és a fényvisszaverő, láthatósági csíkoknak is helyet ad.

A pici, kulcstartó zseb elhelyezése ötletes. A bal váll felett lévő tartó előnye, hogy itt valószínűleg a legkevésbé mozog futás közben így a legkevésbé zavarhat.

21.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés