Keszthely már nagyon várja a futókat Hír

Vasváripress
2012/05/18
700 előnevezés érkezett a kétnapos Intersport keszthelyi kilométerek futóversenyre.
Hirdetés

  A jövő hétvégi, pünkösdi keszthelyi futóverseny előnevezése lezárult, a viadalra összesen 700 futó nevezett az ország különböző területeiről és határainkon túlról. A 4RUN Félmaraton sorozat záró állomásán, az Intersport Keszthelyi Kilométerek alkalmával forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra is lehet majd számítani.

 

82368-kkm_kastely_web.jpg

 

A május 26-27-ei rendezvényen a versenyirodában folytatódik a nevezés , ott további 300 versenyzőre számítanak a szervezők, valamint ismét érkeznek hand-bike-os és kerekesszékes sportolók. A verseny fővédnöke Szekeres Pál, sportügyekért felelős helyettes államtitkár, olimpiai érmes, többszörös paralimpiai bajnok, nemzetközi Fair Play-díjas, aki a helyszínen a rajtoltatásban és az eredményhirdetés alkalmával fog közreműködni. Szombaton délután 15.00 órától a gyermek futóversenyekkel kezdődik a programsorozat, majd a SUHANJ! Alapítvány szimpátia futásával és a versenyzőknek szervezett tésztapartival folytatódik az este. A sétálóutcai üzletek későig Late Night Shoppinggal várják a vásárlókat.

A vasárnap reggel a már megszokott menetrenddel folytatódik a megújult Fő téren. 9.50-től állnak rajthoz a versenyzők és az egész várost érintő 10,5 km-es körpályán futnak 15.30-ig. Vasúti zárás lesz érvényben a Keszthely és Vonyarcvashegy közötti vasúti szakaszon, ahol az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják majd. Jelentős forgalomkorlátozások érintik vasárnap a várost 9.30-tól, több lezárt és félpályásan lezárt útvonal miatt kérik a keszthelyiek türelmét egészen 15.30-ig.   Az Intersport keszthelyi kilométerek idei újdonságaként, futóknak, triatlonosoknak szóló expót rendeznek a szervezők; a RunnerExpo szakkiállítói a sportolóknak szánt kínálatukkal, kedvezményeikkel várják a résztvevőket. Bővebb információ: keszthelyikilometerek.hu
Hirdetés