Itt az új GEL-KINSEI! Fedezd fel Te is! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/02/13
A GEL-KINSEI 2005-ös piacra kerülését majd 5 évig tartó kutatómunka előzte meg. A cég egy új kategóriába tartozó cipőt alkotott, amely számos díjat nyert el. + Valentin napi AKCIÓ
Hirdetés


ASICS futócipő fél áron! Valentin napi akció a Nyúlcipőboltban. Párosan szép az élet! Két ASICS futócipő vásárlása esetén a drágábbik cipőt akciós áron (kivéve GEL-KINSEI 2), az olcsóbbikat az eredeti ár feléért kínáljuk. Vedd a másodikat a párodnak, ismerősnek, barátnak, vagy azt is magadnak.

 

A remekmű további csiszolása - az ASICS kutató, fejlesztő részlegében – Dr. Nishiwakinak és csapatának még két évbe telt. A fáradtságos munka eredményeként a futás jövője most megérkezett!

  A GEL-KINSEI 2 gyártása során számos újdonságot alkalmaztak, ami egyedülállóvá teszi a cipőt:

• A GEL-KINSEI hátsó különálló talprésze után ebben a cipőben az elülső talprész is különálló gel egységekkel rendelkezik. Ezzel kompromisszumok nélküli védelmet nyújt a futóknak.

•  ASZIMMETRIKUS FűZő RENDSZER , amely tökéletesen követi a lábboltozatot. Ez a technológia a lábfej aszimmetrikus természetéből adódik. A rüszt legmagasabb pontja a lábfej belső részén van, ez az aszimmetrikus rendszer tökéletesen követi ezt az ívet, így tökéletesen illeszkedik, a lábfej anatómiáját maximálisan szem előtt tartva.

• A CUPROTHERMO , mely az UV visszaverő nanotechnológia csúcsát jelenti, egyrészt egy fémes víztaszító réteget képez a cipő felszínén, másrészt hidegben biztosítja a cipő melegét, melegben megakadályozza a túlzott felhevülést, tökéletes komfortot biztosítva ezzel.

 



 

•  PROPULSION TRUSSTIC – mely a láb talpi felszínének másolásával és a talpi bordázat kialakításával erősíti a középső és elülső talpi részt, közvetlen összeköttetést biztosítva a lábfej hátsó részét, mintegy „bölcsőként” körülvevő sarokrésszel. Rendkívüli stabilitást és ellépő erőt hoz létre.

•  ÚJ P.H.F. (PERSONAL HEEL FIT) . A P.H.F. mint az új ASICS cipő modellekben, természetesen a GEL-KINSEI -ben is szerepelt . Ennek a továbbfejlesztett változata még jobban körülveszi az achillest, egy vastagabb memóriás hab segítségével. Ezzel sokkal jobban tartja a futót a cipőben.

•  SPACE TRUSSTIC Az eredeti SPACE TRUSSTIC technológiára épül, mely egy kis zsebszerű rést takar a talp középső részén, aminek segítségével a cipő stabilabb, kontrollálja a torziós mozgásokat és rugalmasabb. Az új KINSEI -ben a SPACE TRUSSTIC nem tartalmaz poliuretánt, csökkentve a cipő súlyát.

•  WING CONSTRUCTION E technológia biztosítja a cipő belső és külső talpi része közti stabilitást, a láb megfelelő pozícióját a cipőben.

 



 

 

ANIMA SANA IN CORPORE SANO A sound mind, in a sound body Ép testben ép lélek

 
 
Hirdetés