inov-8 terepfutócipő pályázat. Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/11/26
Ha szeretnéd kipróbálni az inov-8 cipőt és ezért képes vagy az első tapasztalataidat benyomásodat, a hosszabb távú edzésmunkád megosztani másokkal, akkor érdemes megpályáznod a neked legjobban tetsző inov-8 cipőt. 
Hirdetés

 

A multiNavigator.hu  pályázatot ír ki sportolók, teljesítménytúrázók profi vagy lelkes amatőr futók közt.

 

A pályázat háttere

Megérkeztek a 2010 év legújabb cipő modell mintái. A multiNavigator.hu szeretné megtudni mennyire jók, használhatók és eredményesek az inov-8 által kifejlesztett, angol és skandináv terepfutók/tájfutók által jobbított futócipői, bakancsai trekking cipői.

 

Mi a lényege a pályázatnak?

Ha szeretnéd kipróbálni az inov-8 cipőt mennyire hatékony futóedzésre, mennyire kényelmes, mennyire könnyű és előnyös a használata, mennyire segíthet hozzá győzelemhez, és ezért képes vagy az első tapasztalataidat benyomásodat, a hosszabb távú edzésmunkád és a versenytapasztalataidat megosztani a www.multiNavigator.hu olvasóival, akkor érdemes megpályáznod a neked legjobban tetsző inov-8 cipőt . Ez egy visszacsatolás lesz a gyártó és annak fejlesztő csapatához, hogy a fejlesztéseik és erőfeszítéseik, ami értéket hozzátesznek a lábbelikhez az jó-e vagy sem. Ha ezt a célt jónak érzed és magadat képesnek tartod a beszámolókra és a tesztelésre, akkor érdemes pár helyen lenyomni a billentyűzetet a számítógéped klaviatúráján és megfogalmaznod miért is neked kell tesztelned és használnod ezen futócipők valamelyikét.

 

Pályázati feltételekről a multiNavigator.hu-n olvashatsz

 

Miért is jó neked ha pályázol? Nem is hallottál még erről az „inovnyolc” cipőről?

Hát akkor itt az ideje megismerni. A mostani kor leginnovatívabb cipőfejlesztése ahol nem restek a más területeken jól bevált technológiákat a futás szolgálatába állítani. El tudsz képzelni egy terepfutó verseny cipőt mindössze 190 gramm súlyban? És ez nem egy mamusz vagy "kroccs" papucs, hanem terepfutó cipő. Vagy egy GoreTex-es bakancsot 400 gramm súlyban, más bakancsok fűzője nehezebb ennél.



Szóval az ingyen cipőért lehet hogy most érdemes egy kicsit íródeáknak lenni. Látogass el a   -ra és keresd meg a pályázatot!

 

Hajrá még van három heted dönteni.

És még valami nem csak inov-8 cipő létezik, vannak zoknik, ruhák, anorákok, hátizsákok víztartályok is...
Hirdetés