Futó és triatlon hétvégékre készülnek Keszthelyen

2014/02/17
A tavasz vége a sportrendezvényekről szól majd Keszthelyen
Hirdetés

„A szervezés jó úton halad, az előnevezések száma, nem egészen négy hónappal a pünkösdi esemény előtt, már jóval meghaladja a négyszázat. Az előző esztendőkhöz hasonlóan, idén is sikerült névadó támogatónak megnyernünk az Intersportot, mellyel kiválóan tudunk együttműködni. A rendezvénynek új logót találtunk ki, a sárga szervezői busz a szervezőmunkát szimbolizálja, mellyel be szeretnénk mutatni a szervezői csapat tagjait és a versenyt megelőző munkafolyamatokat. Az elmúlt hat esztendő tapasztalataival a hátunk mögött fontosnak tartjuk, hogy szakemberek felkérésével és tanácsaival folyamatosan képezzük a hobbisportolóinkat és az érdeklődőket, így cikkeket jelentetünk meg, valamint előadásokat tartunk, ezáltal segítséget nyújtunk a Keszthely-környéki sportolóknak a felkészülésükben a versenyszezon egyes állomásaira. Ezekről az eseményekről honlapunkon, a keszthelyikilometerek.hu -n lehet tájékozódni” – foglalta össze Bedő Beáta.

 

A Keszthelyi Kilométerek főszervezője hozzátette, a tavasz vége Keszthelyen a szabadtéri sportrendezvényekről szól majd.

„Május utolsó hétvégéjén rendezik a Keszthely Triathlon középtávú versenyt az Ilovebalaton.hu Kft. szervezésében, majd ezt követi a pünkösdi hétvégén, június 7-8-án a Keszthelyi Kilométerek. A két esemény szervezői együttműködnek egymással, a futókat és triatlonistákat egyaránt várják májusban és júniusban Keszthelyre!” – hangsúlyozta a térség egyik legnagyobb futóeseményének főrendezője, aki idén is mintegy kétezer résztvevőt vár a kétnapos fesztiválra.

 

Versenykiírás és nevezés:

Hirdetés