Exkluzív futó- és túra felszerelés

Mozgásvilág.hu
2012/11/29
A túrázás és a futás új dimenziói
Hirdetés

inov-8 Race Pro futóhátizsák család
inov-8 Race Pro futóhátizsák család

inov-8 Race Pro futóhátizsák családLétezik tökéletes hátizsák futóknak, teljesítménytúrázóknak? Az inov-8 Race Pro termékei igen közel járnak hozzá! A négy méretben, 12-18-22-30 literes változatban készülő zsákok víz-, és szakadásálló ripstop anyagból készülnek. A vízállóságot komolyan veszik, a zipzárak és a varrások hegesztettek. Az igényes anyagválasztáson kívül az egyedi fejlesztések teszik egyedülállóvá ezen darabokat!

A táska rögzítőrendszerét nem találod meg más márkákon. Segítségével a keresztpántokat tudod saját elképzelésed, igényeid szerint alakítani. Sőt! A felső részére egyedi kiegészítőket, pl. melltáskát, hevederzsebet csatlakoztathatsz ha több helyre van szükséged. Mindezt úgy, hogy a fejlesztők semmilyen kompromisszumra nem voltak hajlandók ami a futók igényeit illeti. A rögzítés kialakítása eredményeképpen az extra táska nem mozog el, nem zavar futás közben.

A másik kifejezetten említésre méltó különlegessége, az ivótartály elhelyezése. Az általánostól eltérően alul, vízszintes irányban építették be, a lehető legnagyobb helykihasználással és a többletsúlynak a test súlyponthoz való közelítésével. Egyedisége nem áll meg itt. A tartály fakkokra van bontva, illetve a csutorán keresztül futás előtt ki tudod szívni a fölösleges levegőt. E két tulajdonság eredménye, hogy a víz oldalirányba nem lötyög, így nem is zavarja a viselőjét. 2 literes változatban kapható, kiegészítőként.

Ezekhez képest az általános extrák, mint a fényvisszaverő, láthatósági csíkok, a könnyű, izzadság elvezető vállpántok és hátrész, moshatóság, elenyészőnek tűnnek.

Most különleges karácsonyi ajánlatban érhető el! Az egyetlen kérdés: melyik méretűt válasszuk? Ez jó ötlet karácsonyra...

 

Hanwag jakbőr bakancsok
Hanwag jakbőr bakancsok

Hanwag jakbőr bakancsokA Hanwag megbízható, időtálló termékein belül külön vonalat képviselnek a jakbőrből készültek. A jakbőr jellegzetessége, hogy igen vastag – szegény Jaknak szükséges is van rá a Himalájában- ugyanakkor meglepően rugalmas. 

A jakbőr sorozat 3 kiemelt terméke a Lhasa, Tingri és Chamdo középhegységre és magasabb hegyekbe is alkalmas túra partner. A bőr alapanyagokat krómmentes eljárással cserzik, így a környezetre sem ártalmasak, és még a fémallergiásoknak is kedveztek. Ráadásul sokkal kevesebb törődést igényel, mint a nubuk bőr. Talpuk természetesen Vibram, bélésük kényelmes és elegáns bőr.
Rusztikus, de ugyanakkor elegáns megjelenésük bárkiből jóképű kalandort varázsol! Mi már írtunk a Jézuskának, most rajtad a sor! A fa alatt biztos ez lesz a legmenőbb meglepi! Ez jó ötlet karácsonyra...

 

inov-8 F-lite 195 és 230-as széria
inov-8 F-lite 195 és 230-as széria

inov-8 F-lite 195 és 230-as szériaAz inov-8 az egyetlen gyártó aki nagyon komolyan veszi a minimalista mozgalmat. Kínálatában nem csak a teljes csillapítás nélküli „mezítlábas” cipőket találjuk meg, hanem a hagyományos cipőkről való áttérést megkönnyítő átmeneti felépítésűeket is. A könnyebb eligazodás érdekében, külön kis nyilalakkal jelölik a cipők sarok alatti csillapító rétegeinek vastagságát, melyek 0-3 nyílig terjednek. A legtöbb saroktámasztással megáldott fajta 3 nyilas, és 9 mm-nyi csillapító réteggel rendelkezik. Minden egyes nyíl 3 mm-t jelent, az 1 nyilas csak 3 mm-nyi csillapítást produkál. A 195-ös és 230-as széria 1 illetve 2 nyilas.

Az inov-8 cipők súlyukkal is kitűnnek a konkurensek közül. Ezt az elnevezésben is bátran vállalják. A 195 és a 230 a grammot jelöli. A könnyű, innovatív cipők annyira kelendők, hogy az USA-ban a megjelenésük után 2 hét alatt elkapkodták a kezdő raktár készletet. A cipőket előszeretettel használják szerte a világon a fitnesz rajongók, kiváltképp a Crossfit vonalat képviselők, és terepfutókon kívül, ma már aszfaltfutók is. Ha a technikai tulajdonság nem elég, akkor meggyőz majd a színek sokfélesége!
A puding próbája az evés! Bújj bele egybe és próbáld ki mit jelent az innováció, amit beleöltek.

Ha az újévi fogadalomhoz inspiráció kell, akkor ne hagyd ki a karácsonyi ajánlatot! Ez jó ötlet karácsonyra...

 

Még sok jó ötlet a multinavigatornál...

Hirdetés