Biztos, hogy jó cipőben futsz?

(x) - Támogatott tartalom
2016/10/04
Október 13-án és 14-én kiderül...

Hiába a lelkiismeretes felkészülés, a sok-sok lefutott kilométer, egy rossz állapotban lévő vagy egy rosszul megválasztott futócipő sérülésekhez vezethet és romba döntheti az egész felkészülésedet.

 

Unisport Futóbolt
Unisport Futóbolt

 

Ha biztosra akarsz menni, nézz be a nyár folyamán megújult Unisport Futóboltba (volt Saucony szaküzlet), ahol a szakértő eladó-tanácsadó csapat október 13-án és 14-én speciális számítógépes vizsgálatokkal segít, hogy megtaláld az igazit: a lábállásodnak és a futóstílusodnak legmegfelelőbb futócipőt.

 

Október 13.

Számítógépes lábállás-diagnosztika vizsgálat

Ez egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat, mely megmutatja a lábállásod és azt, hogy milyen stabilitású cipőre van szükséged. A vizsgálathoz futópadon néhány percet kell futni, miközben egy kamera segítségével felvétel készül a futásodról. Ezt a felvételt szakértőink egy számítógépes program segítségével a helyszínen kielemzik. A vizsgálathoz nem szükséges futócipő, de érdemes rövid szárú futónadrágot hoznod.

 
Podiart
Podiart

A vizsgálat időpontja: október 13. – 10.00 és 17.00 óra között

A vizsgálat helye: Unisport Futóbolt (volt Saucony szaküzlet) – 1033 Budapest, Szentendrei út 89-93. 

A számítógépes lábállás-diagnosztikai vizsgálat ingyenes, de előzetes időpontfoglalás szükséges!

 

Október 14.

Podiart talpvizsgálat

A vizsgálat során egy üveglapra kell állni. Az itt rögzített képből a szakértők látják a talpad statikai állapotát (lúdtalp, haránt és hosszanti boltozat süllyedés, bütyök, kalapácsujj). Igény esetén a helyszínen Podiart egyedi talpbetét rendelésre is van lehetőség.

 

Podiart
Podiart

 

A vizsgálat időpontja: október 14. – 12.00 és 17.00 óra között

A vizsgálat helye: Unisport Futóbolt (volt Saucony szaküzlet) – 1033 Budapest, Szentendrei út 89-93. 

A Podiart talpvizsgálat ingyenes és előzetes regisztráció nem szükséges hozzá. 

 

Találkozzunk a megújult Unisport Futóboltban (volt Saucony szaküzletben), ahol a kiemelt Saucony kínálat mellett már megtalálod a legnagyobb sportszergyártók, világmárkák futással kapcsolatos termékeit is.

unisport_face.jpg
unisport_face.jpg