Asics aranyóra egész héten a Multinavigátor.hu-n Hír

www.multinavigator.hu
2009/06/03
Itt a nyár, ideje formába lendülni! Az újra elkezdett futó edzések és a hosszú túrák felüdülés testnek és léleknek, feltéve hogy a lábad is megkapja azt, ami jár. Kényelmes és egészséges lábbelit.
Hirdetés

A Multinavigator.hu most segít a választásban június 2-től június 13-áig a cipő árának elengedi  több mint 40%-át az arany óra akció kertén belül.

 

A webáruház naponta megújuló aranyórájában most speciális időszak következik. Közkívánatra most terep, aszfalt, és túracipők jelennek meg az Asics kínálatában 8000-9000Ft kedvezménnyel.

 





  

Hogy mi is az az aranyóra?

A multinavigator.hu kezdőlapján minden nap felbukkan egy új sárga ablak amely tartalmazza az aznapi akciós terméket. A kedvezmény rajtuk 20%-tól akár 50%-ig is terjedhet.

Ez úgy lehetséges, hogy meg kell dolgoznod a kedvezményért. Ugyanis ezt az akciót a nap folyamán csak 1 véletlen szerűen kiválasztott időponttól kezdve egy órán keresztül lehet megrendelni. És csak az első ember viheti el. A későn érkezők csak a szerencsés ember nevével ismerkedhetnek továbbra ezen a napon.

Esélyedet növelheted, ha igényeled az aranyórás hírlevelet , vagy RSS amely naponta elárulja, hogy adott napon mikortól érdemes nézegetni a honlapot. Bővebb információért itt tudsz utánanézni.

 



 

Milyen cipők szerepelnek a kínálatban?


  Asics Gel Trail Attack 5 WR férfi : Egy igazi nagyágyú a terep-futócipők között. Tájfutáshoz nem ajánlanánk, ám a terepen történő futás mellett Nordic Walkinghoz, hosszabb erdei kocogáshoz, túrázáshoz mindenképpen.   Asics GEL Target WP férfi és női : Ez a model alapvetően sportos túrázáshoz, vagy Nordic Walking sporthoz való. Egy teljesen vízhatlan Gore Tex membránnal rendelkezik, mely kint tartja a nedvességet, de a cipő belsejében keletkező párát és levegőt átengedi, tehát nem fülled be a lábfej. Nordic walking-osok kedvenc típusa   Asics GEL Torana 3 férfi : A GEL-TORANA 3 az egyik legjobb választás azoknak, akik szertnek terepen is futni, de van, hogy aszfalton is kocognak, továbbá van hogy egy edzés alkalmával változó talajviszonyok között futunk.   Asics GEL Stratus 2 férfi : A GEL Stratus 2 egy kifejezetten puha futócipő, mely azokanak a futóknak ideális, akiknek szupinál (kifele billen), vagy neutrális a lábefeje. A szegmentált talpkialakítás az egyik legjobban hajló cipővé teszi a GEL-STARTUS-t. A kiemelkedően jól szellőző felsőrész és a könnyű súly már-már versenycipőkhöz hasonló érzést kelt, amellett, hogy megfelelő védelmet nyújt.   Asics GEL Oberon 3 férfi : Kiváló ár / érték arányú cipő, melyben megtalálhatók az alavető védelmi és kényelmi funkciók. Azoknak az alapvetően neutrális, vagy szupináló (kifele billenő bokájú) sportolóknak ajánlott, akiknek a futás egy szórakoztató hobby, vagy kiegészítő sport és nem szeretnének sokat költeni a futócipőjükre.   Asics GEL Radience 2 női : Kiváló ár-érték arányú cipő, melyben megtalálhatók az alavető védelmi és kényelmi funkciók. Azoknak a pronáló (befele billenő bokájú) sportolóknak ajánlott, akiknek a futás egy szórakoztató hobby, vagy kiegészítő sport és nem szeretnének sokat költeni a futócipőjükre. Az ASICS által kifejlesztett Carbon-szálas külsőtalp miatt kifejezetten tartós kopásállóságra számíthatnak viselői.   Asics GEL Foundation 8 női : Kifejezetten szélesebb lábfejű és nehezebb súlyú sportolóknak kifejlesztett könnyű futócipő, mely a maximális stabilitás mellett hihetetlenül  kényelmes gördülést biztosít.
 

Milyen méretben lehet megvásárolni a cipőket?

Mivel csak a sportcipő típusa van meghatározva, és, hogy női vagy férfi modellről van szó, ezért a méretet te választhatod ki a webáruház által megnevezett mérethatárokon belül.

 

Ha már most tudod  fenti listából melyik lehet a kedvenc cipőd figyeld sűrűbben a www.multinavigator.hu  oldalt és lehessen a  tiéd a napi arany óra. Egy nap csak egy arany óra elérhető.

Jó vadászatot kívánunk!

 


Hirdetés