Akár az edződ is lehetne - Silva Coach stopperóra Hír

www.multinavigator.hu
2009/03/25
Bizonyára sokan vannak köztetek olyanok, akik egyedül edzenek és nem veszik igénybe edző, vagy más segítő jelenlétét. Ez jó azoknak, akik edzés közben szeretnek egyedül lenni,ám ilyenkor is mérni kell valahogy a teljesítményt, hiszen csak tudatos edzéssel érhetsz el látványos eredményt!
Hirdetés

Bizonyára sokan vannak köztetek olyanok, akik egyedül edzenek és nem veszik igénybe edző, vagy más segítő jelenlétét. Ez jó lehet azoknak, akik edzés közben szeretnek egyedül lenni, zenét hallgatni, esetleg zavarja őket egy másik ember jelenléte, stb.

Ám ilyen esetekben is mérni kell valahogy a teljesítményt, hiszen csak tudatos edzéssel érhetsz el látványos eredményt!

 



 

Ebben segíthet neked a Silva Coach stopperóra , melynek tudása jóval túlszárnyal egy „egyszerű stopperórát”. Hajt téged a kitűzött célod felé, informál a részidő dről és más egyéb fontos adatokat is közöl veled, mint ahogy egy edző tenné, ha veled lenne. Hogy miben rejlik a Silva Coach mássága a többi stopperórához képest, rögtön kiderül.



A Silva Coach az igényesebb felhasználásokra készített stopperóra atlétaedzőknek, vitorlázóknak, és a motoros sportokat végzőknek, de ahogy a cikk elején is említettem, önállóan, egyedül végzett edzésekhez is kiváló eszköz. Három soros kijelzőjén több adatot is megjelenít a részidőtől kezdve, a pontos időn át, egészen akár a naptárig. 100 részidős memóriával rendelkezik, így nincs szükség külön jegyzetelésre részidőnként. A stopper századpercben mér, így mindig a legpontosabb rész illetve teljes edzési idődet láthatod.

Tulajdonságok:

• Stopper 1/100 mp • Ébresztés • Ritmusjelző • 30 m-ig vízálló • Lecsatolható nyakpánt • 12 / 24 órás időkijelzés naptárral • 100 részidős memória • Jegyzettáblára csíptethető • Gumírozott kivitel • Visszaszámláló funkció és figyelmeztető jelzések vitorlázáshoz (rajt figyelmeztető)

 

További nagyszerű eszközök, melyekkel edzésedet már-már „tudományos” szintre emelheted


  Silva Starter stopperóra – alap stopperóra, kedvező áron! Könnyen használható stopperóra, alapszintű felhasználásra. Kiváló választás iskolák, sportklubok és gyermekek számára.   Silva Ex-Ped Go II. Az Ex-Ped Go II mindennapi használatra tervezett sportóra, ami  nemcsak az időt mutatja, hanem lépést számol, méri a megtett távolságot  és elégetett kalóriát is kalkulál.   Silva Ex-Ped Pulse II. – Pulzusmérővel Az Ex-Ped Pulse II. mindennapi használatra tervezett karóra, de nemcsak az időt mutatja, hanem a lépést, megtett távolságot és elégetett kalóriát is számol. Sőt, még pulzust is mér! Csak helyezd az ujjad a szenzorra és néhány másodpercen belül megtudhatod a pontos pulzusszámodat.  
Silva Ex-Ped Go – lépésszámlálós karóra, akciós áron! Ezt a nagy sikernek örvendő lépésszámlálós karórát továbbra is akciós áron vásárolhatod meg üzletünkben, vagy kényelmesen megrendelheted webáruházunkból is.

  

Ha sikerült felkelteni érdeklődésedet, gyere el hozzánk és nézd meg élőben sportóra kínálatunkat, vagy rendelj webáruházunkból kényelmesen, ahol már bankkártyával is biztonságosan fizethetsz.

További lépésszámlálóinkról a multiNavigator.hu oldalon tájékozódhatsz bővebben. 
Hirdetés