Menü

2016.12.15.     Hozzászólás 7

Mozgásvilág.hu

SportX nyereményjáték

30.000 forint értékű, 3 darabból álló edzőcsomag


A 3 darabból álló edzőcsomag a következő termékeket tartalmazza

1 db IRON GYM SPEED ABS RUGÓS HASIZOM ERŐSÍTŐ KERÉK

1 db XGYM GUMISZALAG (erőnlétednek megfelelően választható erősségű)

1 db XGYM GRID MASSZÍROZÓ HENGER - 33,5 CM X 13,5 CM

 

IRON GYM SPEED ABS rugós hasizom erősítő kerék

IRON GYM SPEED ABS rugós hasizom erősíté kerék

Az IRON GYM SPEED ABS hasizom erősítő roller az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb hasizomerősítő a fitnesz piacon. Használata egyszerű, segítségével tartós és formás hasizomzatot fejleszthetünk, de erősíti hátizmot, karizmokat, vállizmokat, mellizmokat és a ferde hasizomzatot is. Erős acél tengellyel és széles, csúszásmentes felülettel rendelkezik. Bordázott kerekei és csúszásmentes fogantyúi biztonságos használatot biztosítanak. Forradalmian új belső segítő rendszere van, mely segítségével még tökéletesebben végezhetjük a gyakorlatokat! Tartós konstrukció, összeszereléséhez nincs szükség szerszámokra.

 

XGYM gumiszalag

XGYM gumiszalag

Kicsi és könnyen hordozható sportszer, amivel akár utazásaid közben is formában tarthatod magad. Ideális bonyolultabb, súlyzós gyakorlatok begyakorlásához is. A gumiszalag nagyszerű eszköz, hogy egy kis változatosságot vigyünk edzéseinkbe. Segítségével szinte az összes izomcsoport átdolgozható. Mivel az ellenállás a kötél feszítésével erősödik, más jellegű terhelést tesz lehetővé, mint pl. A súlyzós edzés. Hatalmas előnye, hogy használatakor a gerinc és az ízületek nem terhelődnek, így rehabilitációhoz is kiválóan alkalmazható.

 

XGYM GRID masszírozó henger - 33,5 cm X 13,5 cm

XGYM GRID masszírozó henger - 33,5 cm X 13,5 cm

A GRID MASSZÍROZÓ különlegesen kialakított felületén a dudorok olyan puhák és rugalmasak mint egy masszőr ujja. Ahogy átgördülsz a hengeren a dudorok folyamatosan masszírozzák a tested, gyengéden ellazítják az izmaidat. A henger segít visszanyerni tested rugalmasságát, lazaságát és enyhíti az esetleges izomláz tüneteit. Az eszköz speciális kialakításából adódóan, ha egy dudor csontot ér akkor sem okoz sérülést, a flexibilitás révén egyszerűen csak elhajlik. Rövid használat alatt is könnyen begyakorolhatók az alap gyakorlatok, amiknek segítségével szabályozni tudjuk a testünkre ható erőket. Folyamatos használata ellazítja a testet, fokozza a vérkeringést.

 

SportX logó

 

A termékeket megvásárolhatod és teljes választékot megtekintheted a www.sportx.hu oldalon vagy személyesen a 1138 Budapest, Váci út 168/b (Reno udvar) szám alatti üzletben.

 

Nyertes!

Bagladi Tamás - Kerkabarabás

 

 

Játékszabályzathoz klikk ide!

 

Olvass többet a témáról: sportx, nyereményjáték

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.