Nagy Durranás II. - Robbanékony Spinning® őrület Hír

CBA Fitness & Wellnessközpont
2007/09/18
Rendezvényünk szeptember 29-én, 18.30 kezdettel, Nagy Durranás II. - Robbanékony Spinning® őrület néven kerül majd be a későbbi történelemkönyvekbe! 4 Spinning® edzés, ebből egyik másfél órás, hazai és nemzetközi mesteroktatókkal.
Hirdetés

A rendezvény tele lesz meglepetéssel, amelynek részleteit fokozatosan tájuk az érdeklődők elé. Ami jelenleg már tudható: 4 önálló profilú Spinning® edzés, amelyek közül az egyik 90 perces! A hazai és nemzetközi hírű mesteroktatók közül (hogy e téren is maradjon még meglepetés) egy személyéről lebbentjük le a fátylat:Körtvélyessi Ákos! ... és, bár nehéz olyan prezentert találni, aki méltán állhat egy pódiumra Vele, mi mégis megpróbáljuk :)! érdemes és lehet előrelátóan regisztrálni, augusztus 22-től, személyesen a klub recepcióján, vagy a cbaspin@gmail.com e-mail címen

A regisztráció módja a tervezett órák száma szerinti befizetés a recepción, vagy postai úton (CBA D&T Invest Kft (Fitness) 1103 Budapest Gyömrői u. 99.) A postai befizetés igazolása mellett e-mailen érkezett regisztrációkat is rögzítjük, és visszajelezzük!

A részvétel díja: - 1 edzés 1.500.-Ft  - 2 edzés 2.600.-Ft  - 3 edzés 3.500.-Ft  - 4 edzés 4.000.-Ft

Sajnos, összesen csupán 100 Spinner® áll majd rendelkezésre, így érdemes időben jelentkezni, és lefoglalni a helyeket. Viszont: azok között, akik 2007. szeptember 15-ig befizetik részvételük díját, értékes nyereményt sorsolunk ki; hogy mit, legyen még egy ideig meglepetés!
Hirdetés