Fitbalance május 11-én

Fitbalance
2014/04/08
26 színpadi aktivitás és program
Hirdetés

8 év, 17, rendezvény , több százezer látogató és sportoló, csak néhány szám a FitBalance események történetéből! 2014 május 11-én, ismét megrendezésre kerül az eisberg – FitBalance Aréna, egészség és mozgásfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában! A rendezvény célja, az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítése!

Európában is egyedülállóan, 26 színpadi aktivitás és program kerül megrendezésre, a legnépszerűbb fitness irányzatoktól az innovatív mozgásformákig. Több száz hazai és nemzetközi oktató és prezenter áll színpadra, hogy megmozgassa a több mint 5000 látogatót! Az életmód expón, hazánkban kiemelkedően, 100-nál is több kiállító jelenik meg, interaktív programokkal egészségügyi szűrővizsgálatokkal és különleges aktivitásokkal. A tömegsport mellett, a versenysport is helyet kap az eseményen, ugyanis itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB Central Europe Cup, testépítő és fitness verseny , a Pole Fitness Magyar Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Magyar Bajnokság is! A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülünk, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!

A FitBalance Aréna esemény , fővédnöke, Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár! Folytatódik a „sztárok az egészségért” program is, ahol ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot! A kezdeményezés, egy nemes célt is szolgál, ugyanis az esemény bevételének egy részét a szervezők egy vidéki általános iskola számára ajánlják fel, sporteszközök vásárlásra.

Hirdetés