Edzés zenei aláfestéssel

Edzés zenei aláfestéssel

(x) - Támogatott tartalom
2016/01/05
TomTom Spark - Tartsd be az újévi fogadalmadat

TomTom Spark
Edzés zenei aláfestéssel

A mozgás szerelmesei mostantól sportórájuk segítségével nem csak edzéseiket követhetik, de zenehallgatásra is lehetőséget nyújtunk mobiltelefon, vagy egyéb zenelejátszó használata nélkül.

 

TomTom Spark Forrás: TomTom.com
TomTom Spark
Kép forrása: TomTom.com

 

A TomTom bemutatja új termékét, a TomTom Spark GPS Fitness órát, mely beépített zenelejátszóval rendelkezik, így téve még kényelmesebbé a fárasztó edzéseket. Nincs szükség karra szíjazott mobiltelefonra, vagy zavaró vezetékekre, ha edzéseid feldobnád kedvenc számaiddal. A mindent biztosít egy könnyen használható eszközben.

A 3GB elérhető zenei tárhely, azt jelenti, hogy otthon hagyhatod mobiltelefonod, mp3 lejátszód, ha futni indulsz, mégsem kell lemondanod a zenehallgatás élményéről. A TomTom Spark óra képes vezeték nélkül továbbítani a tárolt zenei állományt a legtöbb Bluetooth headsetre. Az órán előtelepítve megtalálod a világ legnépszerűbb lemezlovasaiból álló Ministry of Sound zenei mixét, 30 perc a legnépszerűbb számokkal a motiváció jegyében. Tölts le könnyedén további albumokat a TomTom Spark-ra iTunes vagy Windows Media® Player segítségével.

 

TomTom Spark Forrás: TomTom.com
TomTom Spark
Kép forrása: TomTom.com

 

Tudjuk, hogy a zene inspirál, és fontos szerepet játszhat a fizikai teljesítmény növelésében, tisztában vagyunk azzal is, hogy a mobiltelefon nem a legkényelmesebb eszköz ennek céljából.

- mondta Corinne Vigreux, a TomTom vezérigazgatója. “A beépített zenelejátszó, szívritmus mérő, aktivitás mérő, multi-sport funkció és a GPS egyedi kombinációja a TomTom Spark órában segít kihozni a maximumot edzéseiből!”

A TomTom Spark viselésekor rögzítheted az aktív mozgást, a gyaloglást, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, de automatikusan menti a pihenés, alvás időtartamát is a Folytonos Nyomkövetés funkciónak hála (24/7 activity tracking). Lehetőség nyílik napi, heti célok meghatározására is, az eredmények pedig a TomTom MySport applikáció segítségével egyszerűen nyomon követhetőek.

 

A beépített pulzusmérőnek köszönhetően nincs szükség mellpánt használatára.

A multi-sport módban választhatsz futás, kerékpározás, úszás, konditermi edzés vagy futópados edzés közül. A TomTom Spark rendkívül pontos GPS vevővel van ellátva, így valós idejű adatokkal szolgál távolság, sebesség, idő és iram tekintetében.

A használónak lehetősége nyílik a mentett adatok feltöltésére a MySports applikáció segítségével. A feltöltött adatokat ezután többféle platformon elemezheted, úgy, mint TomTom MySports, Training Peaks, Runkeeper, Nike+.

 

TomTom Spark Forrás: TomTom.com
TomTom Spark
Kép forrása: TomTom.com

 

A TomTom Spark Fitness GPS óra család a következő modellekből áll

• TomTom Spark GPS Fitness Watch
• TomTom Spark Cardio GPS Fitness Watch
• TomTom Spark Music GPS Fitness Watch
• TomTom Spark Cardio + Music GPS Fitness Watch
• TomTom Spark Music GPS Fitness Watch + Bluetooth® Fejhallgató
• TomTom Spark Cardio + Music GPS Fitness Watch + Bluetooth® Fejhallgató

 

Akció

2016. feburár 15-ig

Vásárolj TomTom sportórát a és 5.000 Ft-os cipővásárlási utalványt kapsz ajándékba ingyenes számítógépes lábállás diagnosztikával.

Vásárolj TomTom sportórát online, a NavigációShop.hu webáruházban és 5.000 Ft-os GPS-, vagy TomTom kamera vásárlási utalványt kapsz ajándékba.

Vásárolj TomTom sportórát online, a  webáruházban és 20%-os kedvezményt kapsz a következő vásárlásod árából.