Bomba alak nassolással

Bomba alak nassolással

Simon Ádám
Simon Ádám
2014/01/21
Hogyan legyen jó alakunk éhezés nélkül? Ételreceptek Kiss Virág fitneszbajnoktól
Hirdetés

Diétás nass-receptek
Úgy éreztük, személyesen kell Kiss Virággal beszélnünk a tapasztalatairól és kíváncsiak voltunk, hogy milyen formában fogyasztja a BioTech USA termékeit. Ahelyett, hogy bedobna egy "fitnesz-csokit" a műanyag shaker-ben összerázott turmixszall, komplett receptekkel állt elő, amik akár a nagyi sütijeivel is felvehetik a versenyt, de elkészíteni egyiket sem ördöngősség.

Diétás palacsinta
5dkg gesztenyeliszt/mandulaliszt
5dkg BioTech USA Ultra Loss 
3dl kókusztej
2db tojásnak a fehérje és 1db tojásnak a sárgája
kevés olívaolaj/kókuszzsír

A kókusztejet jól kikeverjük a tojásokkal. Beleszitáljuk a gesztenyelisztet és az Ultra Loss-t, teljesen egyneműre keverjük. Egy kisméretű palacsintasütőben kevés zsiradékot forrósítsunk, és 1 merőkanálnyi tésztát beleöntünk. Közepes lángon 2 percig sütjük.

Töltelék: Az egyik palacsinta fahéjjal lett megtöltve, a másikat pedig csokoládés Ultra Loss-al kentem meg. A porhoz kevés vizet tettem, egészen addig míg sűrűbb, kenhető, csomómentes "pudingot" kaptam.

 

Bögrés mákos sütemény házi eperlekvárral
1 bögre darált mák (a bögre mérete kb 2,5dl)
1/4 bögre Xilit
1 bögre Biotech Ultra Loss
1 bögre kókusztej
csipet só
100g kókuszzsír
2 tojás
3/4 zacskó sütőpor
1 citrom reszelt héja

Az összetevőket kikeverjük egy tálban, közepes tepsibe öntjük és 180fokon 30-40 percig sütjük. A házi eperlekvárt ízlés szerint (de persze mértékkel) rákenjük.

 

Cukor-és laktózmentes "csoki krém"
1 érett avokádó vagy banán
1/4 csésze Ultra Loss csokoládés
kb 1/4 csésze xilit
1/4 csésze kókusztej

Az összetevőket krémesre keverjük, kedvenc gyümölcseinkkel díszítjük!

 

Ultra Loss
Ultra Loss
Kép forrása: BioTech USA

BioTech USA

 

Új év, új test!
Megint itt az újév. Ilyenkor sokan fogadalmat tesznek, hogy leszoknak a nassolásról, jobban odafigyelnek majd az étkezésükre, vagy, hogy többet járnak el edzeni. A lelkesedés azonban általában nem tart sokáig. A folyamatos koplalás és sportolás nem hoz gyors eredményeket, és a türelmetlenebbek hamar letérnek a tökéletes alak eléréséhez vezető útról. Tehát az örök dilemma: Hogyan legyen jó alakunk éhezés nélkül?

Kiss Virág 2013 októberében első helyezést ért el a madridi Arnold Classic-on Bikini Modell kategóriában. Virág azonban nem csak a fitnesz világában sikeres. Két egyetemen is hallgató, így nem csak az edzéshez, de a tanuláshoz is sok energiára van szüksége. Mi lehet hát a titka? Hogyan őrzi meg bomba alakját éhezés nélkül?
Mindannyian hallottunk már különböző fogyókúrás praktikákról, és 25 éves kor felett szinte nincs olyan a nő, aki valamilyen diétát ne csinált volna végig az élete során. A bomba alak azonban egy-két kivételtől eltekintve nem egy isteni ajándék. „Küzdeni kell! Mozogni kell! És leginkább oda kell figyelni az étkezésünkre!”- tanácsolta a szupertestű modell.

 

Kiss Virág
Kiss Virág
Kép forrása: BioTech USA

 Galériához klikk a képre!

 

BioTech USA kifejezetten azért alkotta meg a Pink Fit termékcsaládot, hogy segítségükkel elkerülhessük a fogyókúra kellemetlen mellékhatásait, hogy megkönnyítsék a bikini szezonra való felkészülés időszakát.

Az Ultra Loss olyan prémium minőségű, ízletes, diétát támogató turmixpor, amely 50%-os fehérje tartalommal, hozzáadott L-karnitinnel és krómmal, valamint 12 féle vitaminnal, fontos ásványi anyagokkal és nyomelemekkel segítenek a diétás céljaink elérésében. Magas élelmi rosttartalmának köszönhetően csökkenti az éhségérzetet, így könnyebb ellenállni a kísértéseknek. A króm a vércukorszint megfelelő szinten tartásában, a kálcium és a magnézium a diétás életmóddal együtt járó fáradtság elkerülésében, míg a cink az anyagcsere javításában és a bőr feszességének megőrzésében játszik jelentős szerepet. A turmix vízzel keverve mindössze 98 kalória, és tökéletesen helyettesíthető vele bármely főétkezés, ráadásul ötféle ízben (meggy-joghurt, étcsokoládé, mogyorókrém, eper, vanília) kapható, így sosem lehet megunni.

Az Ultra Loss turmixok segítenek tehát, hogy jóllakottnak érezzünk magunkat anélkül, hogy felesleges kalóriákat vinnénk be szervezetünkbe, mert az éhség a legrosszabb tanácsadó, amikor a felesleges kilóktól akarunk megszabadulni. „Fogyni akkor lehet, ha a bevitt kalória mennyisége kevesebb, mint amennyit a szervezet elhasznál. Az ehhez szükséges energiát jó esetben a szervezetünkben tárolt zsírból tudjuk pótolni, így csökkenhet a súlyunk is. Aki nyárra formába akar kerülni, az még időben van, most kell cselekedni!”- mondta a tökéletes alakkal rendelkező fitnesz bajnok.

Hirdetés