24órás személyi edző szolgálat Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/02
Nem fogja senki testalkatára való negatív kritikaként értelmezni, ha egy személyi edző sportórát talál a fa alatt...
Hirdetés





Rúgd ki a személyi edződet, hacsak nem képes mindarra egy személyben, amire a Polar csúcskategóriás RS800CX multi órája (bírja Veled az iramot, méri a pulzusodat, jelez, ha túl- vagy alulteljesítesz, idő- és távolság alapú edzéseidet precízen navigálja és aztán Google Earth térképen pontosan berajzolja merre jártál, ésatöbbi ésatöbbi). Az az igazság, hogy ez az óra - ami amúgy olyan elegáns, hogy színházban is viselheted - nem fogja engedni, hogy egy edzést is kihagyj, sőt, alig fogod várni, hogy újra együtt edzhessetek. Ára: 126 500 Ft Link: klikk!



 

Kifejezetten triatlonista megszállottak számára tervezték meg a Polar RCX5 Multi órát, aminek neve úgy hangzik, mintha R2D2 barátnője lenne, sőt, szép piros színe csak ráerősít erre a kósza gondolatra. Megnyomod a start gombot, beugrasz a vízbe, úszol, közben RCX5 pontosan jegyzi a pulzusodat. Aztán vízből ki, bringára fel, ugyanaz a gomb megnyom és az óra máris összehaverkodott a kerékpáros sebesség- és pedálfordulat szenzorokkal. Bringáról lepattansz, megint ugyanaz a gomb megnyom és máris átpártolt a lépésérzékelődre. Nos, ez igencsak ügyes dolog. Ára: 115 900 Ft Link: klikk!



 

Ez az! Érthető, egyértelmű utasítások, semmi ámítás. Ellenőrizheted erőnlétet mértékét, az EnergyPointer elárulja, hogy éppen erőt növelsz, vagy zsírt égetsz-e. Ráadásul mindezt - és még ennél sokkal többet - baráti árért cserébe. Ára: 35 300 Ft Link: klikk!


Hirdetés