Menü

Balatoni Kerékpárút Térkép

Jelmagyarázat


Kerékpárút - Autóforgalomtól mentes, önálló kerékpárút, vagy gyalog- kerékpárút
Kerékpársáv - kerékpársáv
Kijelölt útvonal - kijelölt útvonal utcákon, utakon

A térkép utca-szintű részletességgel követi a hivatalosan kijelölt balatoni kerékpárút vonalvezetését, megkülönböztetve a különálló kerékpárutakat és a közúton kijelölt szakaszokat, akár 3D-ben is.
Természetesen mindenki kedve szerint eltérhet az ajánlott útvonaltól (aranyszabály, hogy a Balaton lehetőleg mindig ugyanarra az oldalra essen :) )

Kattints! A térképen valamennyi útvonalról és pontról bővebb információkat kapsz, ha ráklikkelsz.

Töltsd le 3D-ben! 

A térkép letölthető a Google Earth, vagy egyéb gps alkalmazásokhoz, így akár 3D-ben is lecsekkolhatod a bringautakat: Klikk ide!

A térképpel kapcsolatos észrevételeket, az útvonalakkal kapcsolatos személyes tapasztalatokat a bringautak@mozgasvilag.hu e-mail címre várjuk. A beérkezett infók alapján kiegészítjük a leírásokat.


Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • SiMoon 2016.02.19.   16:29

  SiMoon

  Balcsi.net jóvoltából frissültek a következők: #1. Csopakon az egykor csak javasolt Sport utca és Ifjúság sétány már kerékpáros és gyalogút. #2. Révfülöpnél a bringaút végét korrigáltuk, rossz íven futott. #3. Balatongyöröknél leágazás készült a Szépkilátó irányába. #4. Balatonszemes vasútállomás előtt (illetve előtte pont nem, de azon kívül) önálló kerékpárúton lehet tekerni, majd a kijelölt Tompa és Hárs utcán lehet tovább haladni. #5. Balatonfűzfőnél egy megbízható forrás szerint a yacht-öböl mellett új kerékpárút épült a Rákóczi út irányában. Köszönjük a segítséget.

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.02.19.   12:10

  SiMoon

  e-mailben célszerűbb lenne, az info@mozgasvilag.hu címre. Köszönöm a segítséget.

  válasz erre...

 • Balcsi.net 2016.02.19.   11:56

  Balcsi.net

  Fűzfő, Csopak, Balatongyörök, Balatonszemes. Itt biztos h vannak változások. Lerajzolni egyszerűbb. Linkeljem be ide a módosításokat vagy e-mailben lenne jobb?

  válasz erre...

 • SiMoon 2016.02.19.   07:48

  SiMoon

  Szia, köszi. Merre történt változás a térképen lévő állapotokhoz képest?

  válasz erre...

 • Balcsi.net 2016.02.18.   22:03

  Balcsi.net

  Jó a térkép és érdemes lenne frissíteni...

  válasz erre...

 • SiMoon 2015.08.26.   07:52

  SiMoon
 • Tibi 2015.08.24.   21:16

  Tibi

  Balatonszéplak alsó és Balatonszéplak felső között nem a térképen megjelölt Hámán Kató utcában van a kijelőlt Balatoni körút, hanem a vele párhuzamos Klára utcában. Kérem, javítsátok. Ma voltam arra.

  válasz erre...

 • Tibi 2015.08.24.   20:53

  Tibi

  Balatonszéplak alsó és Balatonszéplak felső között nem a térképen megjelölt Hámán Kató utcában van a kijelőlt Balatoni körút, hanem a vele párhuzamos Klára utcában. Kérem, javítsátok. Ma voltam arra.

  válasz erre...

 • Dodeee 2015.08.12.   09:11

  Dodeee

  Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy legalább egyszer az életében tekerje körbe a Balatont! Rengeteg szépet láthat az ember, sok élménnyel gazdagodhat. Én egyetlen rossz tapasztalatra hívnám fel a biciklis társak figyelmét; ha szervízt kerestek, Fonyódon kerüljétek el a Béla király u. 5. alatti szervízt! Semmi segítőkészség, vevőközpontúság, drágák (más szervízhez képest), és a legfontosabb, hogy a kerékpárt beviszik egy udvarba, behúznak egy nagy tolóajtót, és nem látod, mit csinálnak vele, mert oda nem mehetsz be, lévén ez üzemi terület... Érdekes módon aztán hirtelen elküldenek azzal, hogy nem volt egyértelmű, mit kell csinálni a biciklikkel; majd miközben toltuk kifelé a kerékpárokat a kapun, arra lettünk figyelmesek, hogy az egyik defektes lett, holott előtte semmi baja sem volt. Inkább kicsit tovább, Balatonmáriafürdőn a Viktor Bor- és Vendégháznál érdemes megállni, ahol INGYEN lehet kereket fújni, illetve Akalin a Bringakali szervízben bármit jó áron és megfelelő szakértelemmel megcsinálnak a biciklin.

  válasz erre...

 • Barbara 2015.08.11.   15:20

  Barbara

  Sziasztok! Külföldi barátaimnak keresek infót (bicikli bérlés, szállások) angolul a körbebiciklizésről. Van valakinek esetleg ötlete vagy terve? köszönöm!

  válasz erre...